50 gillar, sjukstuga och Pinterest

Det är återigen sjukstuga på Ringvägen. I går kände jag lite hurven och tappade rösten efter mitt spinningpass. Aldrig ett gott tecken. Har väl mest sovit idag och bläddrat i kurslitteraturen. Det är bra typiskt. Bloggade i går om kommande tävling, sista chansen i år att få köra ett lopp. Så ska jag bli krasslig. Det går inte min väg i år. Men det är förvisso långt till söndag och jag hinner nog bli frisk.

Fördelen med att inte ha mycket att göra en tisdag bortsett från att sova är att jag hinner slösurfa,  påbörja ett epiloginlägg om långloppscupen och reflektera över väsentliga saker. Som tex att hela 50 st gillar bloggen på Facebook! Något som gör mig jätteglad, för mig är 50 st många. När jag skapade en sida till bloggen i juni var jag jättenervös att det skulle floppa, att ingen skulle gilla. Jag hade fel.
Stort gilla till er! Har du missat att den finns så gå in och gilla, där hamnar lite annat som inte får plats här.Något som jag gillar är Pinterest. Har ju tidigare bjudit på sköna cykelbilder därifrån här på bloggen. Det går att fördriva massor av tid där.  Kika på sköna bilder, citat och tokigheter som piggar upp. Bilder att inspireras av, drömma sig bort och få sig ett gott skratt. Perfekt när man bara ligger på soffan med andra ord.

Själv har jag uppdaterat mina ”boards” och hittat lite nytt folk att följa, däribland Elna Dahlstrand och Ingrid Kjellström. Där hittar ni garanterat lite cykel! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: