#52vardagsäventyr – era bilder och inlägg

För varje gång jag fått en pling om att någon av er som läser bloggen och själv skrivit ett inlägg har det värmt. Har blivit glad för varje bild som taggats under #52vardagsäventyr på Instagram. Glad för att ni delar med er och ger mig och många andra inspiration att själva hitta på saker som sätter lite guldkant på en vanlig dag.

Det har gått sex veckor sedan vi gjorde vårt första äventyr. Då middag på Muurikka medan snön yrde över Svartåstjärn i Klövsjö. I söndags tog vi kaffe på maten vid Vallsundsbron. I det första inlägget om middagen ute samlade jag den första veckans Instagrambilder.

 Blogginläggen

  • Hasse har flitigt hängt med på mina äventyr under de här veckorna men har även hittat på två egna. Som en tur till Sångbäcksfallet och en äventyr i form av en anmälan.
  •  Lennart Olsson delade med sig av en övernattning i ett vindskydd vid Önsjön. Ett fint inlägg och ett sådan där sak som jag skulle vilja ta mig tid till. Kanske till och med alldeles ensam!
  • Katrin som har bloggen Katrins äventyr är en fröjd att följa, både i blogg och på Instagram. Hon har varit en flitig äventyrare och delat med sig av många fina inlägg. Som med staden inom syhåll eller lugn lördagsblandning
  • Carolin Forslind som bloggar cykel och träningen när man har små barn var ut på familjeäventyr. 
  • Katja delade med sig av ett fint äventyr i form av en kommentar ”Åh, den bästa sortens dejt – en kvällspromenad längs med vattnet (Mälaren hos oss t ex), en termos kaffe och en chokladbit till. Romantiken!”

Instagrambilderna

Inte det snyggaste collaget men bilderna är fina! Vi kör så här.

Verkligen en härlig blandning av olika bilder.

Ännu fler.

Och så ännu fler! Jag trodde inte, om jag ska vara ärlig att taggen skulle fyllas med så många bilder. Tänkte att det mestadels skulle vara mina och Hasses. Men inte då!

Så fina ni, fortsätt äventyra och tagga! Året är långt och det ska bli roligt att se hur det ser ut framåt sommaren. Skriver du ett inlägg, mejla länken, kommentera eller pinga mig så gör jag en uppsamling lite senare igen. 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: