#52vardagsäventyr

Ett mål jag har för 2017 är fler äventyr. Inte nödvändigtvis äventyr som är stora och dyra utan i stället där små upplevelserna i vardagen. Det finns så mycket att göra som inte är så stort eller kostsamt men som ger vardagen lite extra guldkant.

Det kan handla om att ta med sig en termos glögg tidigt en morgon, åka skejt in i soluppgången som vi gjorde fjärde advent efter en adventsuppmaning av Katrin. Eller packa ned en termos kaffe, några bullar och gå upp på fjället sent en söndagseftermiddag så som vi gjorde i vintras eller äta middagen ute tillagad på Muurikka. Eller varför inte springa en helt ny stig i fjällen och stanna upp då och då och ta in naturen omkring sig?

Det kan också vara att prova något nytt som ett skidspår i en annan by eller återuppta ett gammalt intresse som att åka långfärdsskidskor.

Så ett av mina mål blir att hitta på 52 vardagsäventyr. Ett varje vecka, stort som litet för träningsplanen innehåller lite äventyrsträning också. Jag vill vara ute ännu mer än idag. Inte enbart för att träna utan också för att få den där återhämtning som skog och fjäll ger.

Jag kommer att uppdatera mina egna 52 vardagsäventyr på bloggen varje måndag och tagga bilderna på min Instagram med #52vardagsäventyr och lägga ut mina inlägg på bloggens facebooksida

Jag tycker det vore jätteroligt om fler vill vara med och dela med sig av sina små eller stora äventyr under året. För att inspirera och ge varandra tips på vad man kan göra. Det genom att skriva egna blogginlägg, eller tagga på Instagram eller bara slänga in en kommentar i mitt måndagsinlägg.Vill du får du gärna länka till ditt blogginlägg i kommentarsfältet för jag vill så gärna läsa och jag länkar gärna ditt inlägg.

Så hänger du med och sätter lite extra guldkant på det här året med små vardagsäventyr?

 

9

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

30 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: