Älskar, saknar, önskar mig, uppdate

Processed with Snapseed.

I fjol vid den här tiden delade Elna med sig av en fin lista. Jag var snabb att haka på. Häromveckan delade Elna åter med sig av samma lista men med en liten uppdatering. Hur ser det ut i dag? Hon uppmanade även till att själv uppdatera sin lista så jag gör det. Jag gillade den här listan.

Jag älskar vintern. All snö, kylan, knarret under skorna, under skidorna och känslan att få komma in i stugan efter en dag ute, krypa upp i soffan med en kopp kaffe och tina upp.
– Jag älskar fortfarande vintern och allt det som jag skrev i fjol. Nu har vi redan fått en liten försmak av knarr under skorna och hur det är att tina upp i soffan efter många timmar utomhus. Vi har inte åkt skidor men däremot sprang vi lite över en halvmara i längd i söndags och var stela som pinnar av kylan både jag och Hasse. Bilden ovan är tagen på väg upp för Märkestenshågna. Vädret var dimmigt och blåsten kall runt öronen. 

Jag saknar min lillasyster som bor i London. Jag saknar alla mina syskon som är utspridda på olika håll.
– Jag saknar henne lika mycket som då. Saknar alla mina syskon och vi träffas allt för sällan. Man säger att man ska träffas mera men det kommer alltid så mycket mellan. Det är tråkigt. 

Jag tycker så mycket om min dotter. Min fina tjej med ett sådant stort hjärta. Hon som sprider kärlek till alla!
– Självklart gillar jag henne precis lika mycket nu som då och hon har lika stort hjärta som alltid. Hon växer allt för snabbt och det är faktiskt inte så länge kvar tills hon flyttar hemifrån. Det kommer att bli jobbigt och jag är faktiskt lite rädd inför det. Att helt plötsligt inte vara mamma på halvtid som nu när hon växlar mellan vi föräldrar. Hon vill flytta till Umeå för att plugga och jag känner att det är lite för långt. Men barn ska växa upp, bli självständiga och flytta hemifrån. Jag kan inte göra så mycket åt det, vill inte heller men det kommer att kännas konstigt. 

Jag brukar be mina fötter, mina ben och mina lår att somna när jag är inte kan det på kvällen. Då slappnar jag av.
– Jag har hittat en ny metod som får mig att somna. Ett enkelt avslappningsprogram i tre steg som vi brukar börja våra handledningstillfällen med som vi har via jobbet. Det fungerar bra. Jag somnar snabbare. Sedan har jag gett mig själv mobilförbud i sovrummet vilket gör att jag varvar ned på ett helt annat sätt. 

Jag önskar mig vintercykelskor i julklapp. Mina fötter skulle bli så glada av det. Nu ska jag köpa nya vinterdäck och får nog laga mina vinterskoskydd så länge.
– Jag gav mig själv vinterskor. Inte i julklapp men när jag cyklat i 26 minus med hemmagjorda värmesulor fick det vara nog. Resterande vinter blev en behaglig upplevelse och mina fötter är oerhört tacksamma för det! Stort gilla på varma cykelskor!

Jag behöver få höra att jag gör ett bra jobb i bland. Speciellt när jag känner att jag kanske inte riktigt har alla bollar i luften och det svajar i organisationen.
– Det behöver jag fortfarande. Jag behöver också beröma mig själv lite mer. Det är fortfarande svajigt och tungt. 

Jag fick just ett sådant sug efter att köra trainer i kväll. Det blir nog så. Första trainerpasset för den här vintern.
– Jag har inget sug alls efter trainer i kväll. I måndags körde jag tre åttaminuters tröskelintervaller på gymmet. Det var rätt trevligt om nu intervaller kan vara det. Jag har precis kört ett cykelpass i dagsljus direkt efter jobbet. Jag fick sug efter det i morse och skyndade mig hem för att byta om. Men mest längtar jag lite cykling utomhus och allra mest att få valla skidor och ta den där första turen för säsongen. 

Jag blir glad precis som Elna när ni gillar och kommenterar mina inlägg! Jag har fått många nya läsare och fler kommenterarer.
– Jag blir fortfarande lika glad när ni tar er tid att kommentera inläggen och lika glad när ni trycker på hjärtat. Jag blir glad när ni läser det jag skriver, det betyder mycket för mig. Det vill jag att ni ska veta!

Jag längtar efter fredagens Happymorningride! Snö, skönt häng, maxpuls och frukost!
– Det gör jag även i dag. Det är snart fredag! Jag ska visserligen springa på kvällen och ska försöka att inte köra allt för hårt på morgonen. Ser redan framemot våfflorna. Det är förresten den 58:e upplagan på fredag. Det är många fredagar det. Jag har inte varit med på alla men så många att det är lite svårt att räkna dem. 

Jag mår bäst när allt är i balans, när jag får till träningen, livet och jobbet. Jag är nästan där nu. Nästan.
– Jag önskar att jag kunde säga att jag nästan är där men kanske på god väg. Det är lite obalans i balansen så att säga och jag måste dra lite i handbromsen och fundera på vad som är viktigt för mig och se över energitjuvar. 

7

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: