Åter till rutiner i morgon

3 veckor går fort. Lite för fort. I morgon återgår jag till rutiner, kafferaster, inloggningsuppgifter jag hoppas jag minns. Beslut att fatta, hembesök som ska göras. Telefontider och dokumentation, väckarklocka och spinningpass. Till den tid av livet som behövs för att kunna göra annat kul.

Jag har hunnit med mycket och samtidigt laddat batterierna som verkligen behövdes. Den sista veckan har vi stannat tiden lite i stugan. Njutit av lugnet, fjällen, fika och god mat. Haft en hel vecka av solsken och blivit lite brunare i skinnet.


Jag har fått umgåtts med den finaste människan på jorden. En vecka långt i från stan och tid till snack och umgänge. Hon är bra min dotter.


Hasse har utklassat oss i kubb och hängt av oss på cykeln. Han har byggt hopp som vi cyklat fram och åter. Visat oss pärlor som Sonfjället och Bräckvallen.


Vi har badat lite också, i en kall fjällbäck. Blivit myggbitna och slagits med broms.


Som avslutning på veckan hängde vi lite på Linger café på vemdalsskalet. Cykelfika är viktigt. Framförallt efter 2 vändor upp till Hovde idag.

Semester får mina tankar att snurra lite och jag funderar på framtiden. Livet har man bara en gång och allt behöver inte vara vanliga rutiner. Vem vet, tjänstledighet för att göra något annat en period är inte så dumt.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: