Återwin-winHäromdagen landade ett paket i min brevlåda med en tygpåse och information om ett fint sätt att återvinna sina begagnade kläder.

Återwin-win är enkelt. Flera Atrium Ljungbergs köpcentrum och gallerior går samman i en kampanj där du kan lämna in de kläder som du inte längre använder till förmån för syriska flyktingar i Libanon. Insamlingen sker i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Mellan den 19 och 28 september pågår kampanjen. Som tack får du en rabattcheck på 20% att använda i de butiker som är med i kampanjen.

Här i Östersund kan du lämna dina rena begagnade kläder på Mittpunkten. Jag ska göra det, ska du?En fin omvänd goodiebag som lappen säger. #aterwinwin helt enkelt!

Mer information om kampanjen och vilka köpcentrum och gallerior som medverkar kan du hitta här på Erikshjälpens hemsida.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: