Bakom kulisserna när man fotar fjäll

Jag skrattade lite när Hasse skickade över ett par bilder i går kväll. Bilder från i lördagskväll när vi var ute och fotade solnedgång på fjället. Jättefina proffsiga bilder som vanligt så det var inte dem jag skrattade åt. Utan just grejen att han fotat mig i de ögonblicken som blev bilderna i inlägget om höstskymning. Jag märkte inte att han fotade mig och det blev ganska effektfullt när jag tittade på bilderna och mina egna. Så det blir lite bakom kulisserna idag, kanske mest för att visa hur jäkla grym Hasse är bakom kameran…..

Som de bilderna på solen vid ledkrysset. När himlen brann i mina bilder och här på Hasses nästan som en skogsbrand framför mig. Effektfullt.

Eller här när jag går ned med perspektivet för att ta bilderna med ljungen i förgrunden. Och när jag reser mig upp för att ta bilden på ledkryssen. Och när jag tar mina kryckor och går ned för fjället när det är så mättat av färger att det ser overkligt ut.

Väl hemma i stugan blev det en snabb titt på mina bilder och resning av ett antal bilder. Så är det alltid. Det är bara ett fåtal bilder som blir bra.

Hasse har också bloggat lite kort om lördagskvällen här.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: