Bloggsvepet

Det är dags för årets andra bloggsvep. Förra veckan fick ni året som gick med de allra bästa inläggen jag läst under 2016. Den här veckan har det dykt upp många bra inlägg och jag har fått sålla ut fem av alla dessa. Det märks att julen är över och bloggandet har kommit i gång. Så varsegod här kommer veckans svep, och du, missa inte Instagramtipset om du gillar landskapsfotografier!

  • Det är vintercykeltider och den här veckan har faebookinläggen från vintriga och kalla cyklister fyllt min feed. Jag längtar efter kalla morgoncyklingar och lunchpass i snön. Det har också skrivits bra cykelinlägg under veckan och Elna står för ett av dem. Hon har under hösten och förvintern haft ett vintercykeltema på sitt inlägg. Den här veckan publicerade hon ett bra inlägg om hur du håller dig varm om händerna. Tips som även fungerar för andra vintersporter som skidor hälsar undertecknad som inte kan hålla fingrarna varma i år.
  • vandringsbloggen läste jag ett inlägg om snöskovandring och blev så sugen på att testa det. Och det är precis vad jag ska göra till helgen. Det finns så många sätt att ta sig ut i naturen vintertid och snöskor är ett. Jag har tänkt på det förut men aldrig kommit mig för.
  • På temat vinter och skidor publicerade Anna Haag ett inlägg i sitt återkommande tema med nördtips. Om varför hon och övriga eliten åker långsamt och att det kan te sig förvånande för oss motionärer som åker om dem. Hon förklarar också motionärstempo och lite kring olika intensitetszoner. Ett bra inlägg för oss som gillar skidor!
  • Daniel Rydén skrev ett ryta-i-från-inlägg omen del hundägare borde avgå. Jag kan inte annat än att hålla med honom efter en vecka här i skidspårssytemet. Kommer att återkomma till det själv i ett inlägg. Varför tar man inte hänsyn till andra och varför kopplar man inte sin hund?
  • Gillar du crossfit eller styrketräning och letat efter en app att regga dina träningspass med? Camilla tipsade i veckan om just en sådan app. Camilla bloggar mycket om just crossfit så läs gärna fler inlägg hos henne!
  • Årets första Instagramtips blir från en landskapsfotograf som tar otroligt fina bilder! Titta lite extra på bilden med tåget. Fotografen heter Daniel Kordan och så även hans konto.
5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: