Bloggsvepet

Söndag och sista förmiddagen för Winter Workation. Det har som sagt varit en givande helg med många intryck. Det har varit svårt att få ned något av det jag gjort i ett inlägg. Det ska få landa lite och kanske kommer det ett inlägg om gårdagens skidåkning i Björnen redan i kväll. Nu återstår de sista föreläsningarna och sedan åker jag ned till stugan. Byter Åre mot Storhogna och åker ett pass klassiskt i hemmspåren. Får en halv dag och en natt där innan jag åter kastas tillbaka i verkligheten med jobb.

Den här veckan har jag inte läst så många bloggar men de inlägg som jag satt en stjärna vid och som kommer var de som fångade mitt intresse som mest. Den första, listan skrattade jag gått åt.

  • Den roligaste och mest igenkännande listan i veckan som gick stod Cecilia Öhrn för. 36 regler som alla tonåringar tycks leva efter. Helt ärligt igenkännande inte enbart för att jag har en tonåring hemma utan också för att jag råkade känna igen en del av punkterna själv. Jag brukar liksom grundligt undersöka om det finns något användbart klädesplagg i min tonårings garderob och sopar inte igen spåren efter mig (läs råkar Instagramma med tröjan på). Badlakan kan hittas lite här och där och i bland är det svårt det här med lock på hygienprodukterna. Min egen tonåring prickar in många av punkterna.
  • Underbara Clara gjorde en mycket intressant spaning kring sociala medier för 2017 och hur det kommer att utvecklas. Hur bloggare blir allt mer sina egna mediehus och nischade bloggar kommer att ta ännu mer mark. Återstår att se hur rätt hon har vid årets slut! Hur tror du det kommer att utvecklas under året? Håller du med Clara?
  • I och med Winter Workation har jag hittat många nya intressanta bloggar att läsa. Som Vegokäk som drivs av Annie Månsson. Massor av grönt och en sida jag kommer att återkomma till för att hitta recept och inspiration. Vi äter allt mer veggo hemma och samlar på oss rätter för att kunna stå i butiken och komma på något spontant utan att det behöver vara falukorv eller köttfärssås.
  • Vill du komma i gång med långpass men inte riktigt vet hur du ska göra det? Sara Borg ger tre tips på sin blogg. Tips som gör att du med stor säkerhet springer längre än du trodde du kunde.
  • Veckans instagramtips är ett cykelkonto som jag följt under lång tid. Waikybiker är en spansk cyklist som postar mycket sköna cykelbilder.
2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

9 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: