Bloggsvepet

Ännu en vecka till handlingen. När jag bläddrar igenom mina inlägg genomsyras de av tips, ingen träning och mest ett gnällande över vintern som försvann. Nu har vi fått vår dos av snö och skidåkning här i stugan i helgen så jag ska inte låta nästa vecka vara bitter. Förra veckans Bloggsvep skapade en härlig diskussion i kommentarsfältet. Ni var rörande eniga om att torrschampo är grejen. Jag har påbörjat projektet strunta i att tvätta håret varje dag. Två gånger har jag tvättat det på vanligt sätt. Där emellan har jag använt torrschampo. Jag säger bara; jag har missat något! Ni har alldeles rätt, det är grejen. Jag är såld och mitt hår har faktiskt inte varit så fett som jag befarat.

Nu övergår vi till veckans boggsvep.

  • Jag läste ett jättebra inlägg hos Made by Mary i veckan. Inlägget publicerades visserligen inte i vekan men jag kände att jag så gärna ville dela med mig av det. Det handlar om att steg för steg bli morgonmänniska. Jag är kvällsmänniska och önskar jag kunde bli lite piggare på morgonen. För det finaste är i bland att se världen vakna. Det var inte bara morgonpiggheten som träffade mig i inlägget också utan med de tipsen hon delade med sig av kan göra att jag får till en vettig sömnrytm oavsett om jag lyckas bli morgonmänniska eller inte.
  • Veckans mattips kommer från Zeinas Kitchen. En treveckorssallad som vi ska prova här hemma. Smidigt att kunna göra en stor sats som håller länge. Råkost är något som jag skulle äta jämt så det lovar gott det här. Zeinas Kitchen är för övrigt en receptskatt! Spännande maträtter allt förklarat på enkelt sätt. Så har du inte kikat in där rekommenderar jag att du gör det.
  • Jag tipsade ju om Malins inlägg om varma händer vid skidåkning förra veckan. Malin slog till med ett riktigt roligt och igenkännande skidinlägg i veckan. En vinglig premiär på skejtskidor. Jag fnissade lite och kände igen mig i mycket. Som att åka i från sig själv.
  • I bland kan en text skapa magi inom en. Träffa så otroligt rätt och ge ett litet litet frö näring. Angeliqa skrev i dag på sin blogg Vandringsbloggen en text som jag kommer att bära med mig. När man tar bort andrummet på jobbet. Så.himla.bra.
  • Vi avslutar med lite tonårshumor. En humor som jag och min dotter delar men som får Hasse att mest himla med ögonen. Jag skrattar så tårarna rinner av Lucas Simonsson klipp. Klippen finns samlade på facebooksidan (och även på youtube).
2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

7 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: