Bloggsvepet

Det är lite omkastning i inläggen på bloggen den här veckan. I söndags fick Bloggsvepet utgår till förmån för Nattvasans racereport. Men därmed sagt att det inte skulle bli ett bloggsvep än om ett par dagar senare. För uppenbarligen har några av er saknat svepet och undrat om det inte skulle komma. Roligt!

Vi har gått in i den första vårmånaden och det märks i de sociala flöden som jag följer. Många åker till Mallis för att cykla, andra fotar vårblommor och några räknar ned till vårens första löplopp. Jag själv längtar efter de där dagarna på fjället. Nu när vårvintern är här och solen värmer. Skidturer i spegelglas och sedan tvättbjörnsbränna. Jag själv räknar ned till att min nya cykel ska komma och samtidigt har växlat om från skate till klassisk skidåkning för att snart stå på start till världens längsta skidlopp. Igen. Galet. Samtidigt som jag ska fokusera på ett nytt skidlopp suger jag på den fina karamellen att ha klarat Nattvasan på en fin tid tillsammans med Hasse. Men nu över till svepet!

  • Det andas som sagt vår mina flöden och Elna delade med sig av ett riktigt bra inlägg i mitten av förra veckan. Om hur du ser över cykeln inför våren. Lite festligt var sedan att hon några dagar senare publicerade fin vintercykel och konstaterade att tiden är led. Visst är det så. Nu behagar sig vintern dyka upp!
  • Mallis, eller cykel utomlands överhuvudtaget är ett säkert vårtecken den här tiden. Ingrid Kjellström, elitcyklist på landsväg och bloggare på Bicycling postade ett trevligt inlägg om behind the scene och bra tips för dig som just till Mallis!
  • Jonas Parandian skrev i veckan ett inlägg om hur galet det kan bli när saker sägs i TV och inte riktigt är korrekt. TV4 hade haft en ortoped som expert som pratat om hur farligt träning kunde vara. Det blev galet och Jonas gav svar på berörd ortopeds påståenden.
  • Gillar ni friluftsliv, fjäll och snö? Då ska ni kika in hos Lennart Olsson och ta del av hans inlägg om en vintertur i västligaste Oviksfjällen! Galet vackra bilder och mitt sug efter att gå på vinterturer bara växer. Lennart har en stor bank av fina inlägg som ni kan läsa länge!
  • Veckans recept är handlar inte om mat. Det handlar om chokladbollar. Jag kikar ofta in hos Fridas bakblogg. Hon har enkla recept och postar bra klipp på Instagram och Facebook. Sådana där så-här-gör-du-klipp som jag känner att jag skulle kunna klara av att följa. I veckan delade hon med sig av ett recept på chokladbollar med kakdeg. Jag som älskar kakdeg och kakdeg i glass gick i gång och ska göra dessa bollar nästa vecka. Det är Cissivecka och jag vet att hon lika gärna som jag hugger in på dessa!
  • Som förra veckan får ni ett klipp i stället för ett Instagramtips. Precis som förra veckan är det skidrelaterat. Jag skrattade så jag grät när jag såg det här.

7

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: