Bloggsvepet

Jag har bara fem arbetsdagar innan jag går på fyra veckors semester. En semester som jag verkligen behöver det här året. Det känns som det har varit en ganska tung vinter och vår. Kanske inte så mycket sett till arbetsbelastning men mycket annat som stulit energi. Bloggsvepet tar också semester ett tag. Det behövs tror jag. Den här veckan har som många andra veckor bara runnit i väg. Vi har fått sommar i Jämtlandet och har jag med spänning följt Vätternveckan som dragit i gång. Tänk för några år sedan var Vätternrundan mitt stora mål. Något som jag tränade inför, längtade efter och tog mig igenom fem gånger. Nu är det många år sedan jag stor på startlinjen men tanken finns att göra om det. Så småningom. Reinhold, min stora förebild blir i år veteran. Han sa under midnattscyklingen i början av veckan att han aldrig känt sig i så bra form som i år. Det blir spännande att se hur långt hans form tar honom!

Vi går över till svepet!

 • Anna Jansson gjorde det klart roligaste spontaninköpet i veckan! Vi har balkong och inga som skulle kunna ta hand om ett sånt spontaninköp men det vore lite trevligt att kunna sådana där. In och kika vad hon köpte!
 • Katja skrev ett riktigt bra inlägg om vågar du börja tävla. Läs det och anmäl till dig tävlingsklass nästa gång! Det är ruskigt roligt (även om jag kanske eventuellt inte tycker det är det allra roligaste längre, jag ska återkomma till det lite senare). Katjas inlägg ger i Katjaanda riktigt mycket pepp.
 • Veckans bästa blogginlägg stod Annie Söderberg för. Inte enbart för att det var så fångande bra att det var svårt att sluta läsa utan för den helt makalösa historien om det svenska EM-lagets kamp för kunna tävla när deras DH-hojar inte kom fram.
 • Jag lyssande på radio om hur många av elitidrottarna har psykisk ohälsa och hur lite det har pratats om det tidigare. Tills nu.  Erika Kinsey berättar i en kort artikel i vår lokaltidning om hur hon har haft det. Jag tycker att det är superviktigt att det lyfts, oavsett om det är inom idrotten eller i ”vanliga” livet.
 • Veckans instagramkonto är Katrins Äventyr. Jag har tipsat om hennes blogg tidigare och har följt hennes instagram längre. Det är mycket fjäll, mycket äventyr och lite däremellan. Precis sådana konton som jag gillar!
7

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Reinhold Skoglund

  juni 12, 2017 at 12:14

  När du Helena, skriver att jag är en förebild och dessutom din förebild, är jag oerhört smickrad, kanske till och med generad. Det är det bästa betyg som går att få och när det kommer från en person som jag i min tur tycker är ett stort föredöme, alltså du, då blir jag extra mallig och på ett ofattbart gott humör.
  Kanske vi skall jobba lite för att få ihop ett gäng till nästa år, ungefär som vi gjorde till Skandisloppet. Efter vad jag hört i olika snack inom gänget verkar det finnas ett intresse hos några att köra Vättern nästa år. Jag har inga som helst planer på att sluta så länge hälsan är lika bra som nu.
  Efter Vättern ser jag fram emot Vemdalen den 1 juli.

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: