Bloggsvepet

Vi har precis kommit hem från en långhelg i Idre Fjäll. En skidort jag aldrig besökt innan. Hade inte så stora förväntningar och det är just då som det brukar bli som allra bäst. Och det har det varit. 3 underbara dagar där jag fått åka hur mycket skidor jag velat under dagarna och fått höra allt om pistmaskiner av Hasse på kvällarna. Jag fotat och formulerat inlägg i huvudet och mer om Idre och skidåkningen där kommer. Vi sa båda när vi åkte hem att vi ska åka dit igen. För det var något alldeles speciellt.
Den här veckan som gick fyllde jag år, vilade och ägnade inte så mycket tid åt att läsa bloggar. Men några fann jag. Några värda att dela med sig av.

Så veckans svep;

  • Anna Pojen bloggar för Bicycling och bjöd på ett fint inlägg om cykling i Italien. Mtb som såg riktigt fint ut! Jag har förkippat Italien med landsväg, bergsfik och hjälm utan skärm. Jag tänker om när jag läste Annas härliga inlägg!
  • Pernilla som driver bloggen Ut och Spring här nyligen varit här i Östersund för att åka massor av längd. Ett träningsläger med Anders Södergren. Det är roligt att läsa om sin ”egen” stad och trots att jag åkt så mycket skidor här att jag kan varenda gran blev jag plötsligt sugen igen och tyckte det såg exotiskt ut. Underligt men lite festligt. Beror nog på att Pernillas inlägg verkligen fångade mig som läsare och skapade skidsug!  Så in och få inspo av inlägget!
  • Poddsugen? Jessica och Joannas podd ett jädra liv är verkligen lyssningsvärd! Senaste avsnittet handlar om löpning och jag ska lyssna till och från jobbet i morgon!
  • Ida Aspsviken skrev för ett tag sedan att hon skulle sluta blogga. Supertråkigt tyckte jag som följt hennes blogg under lång tid. En sån där blogg som jag längtar till nya inlägg på. Så skrev hon ett inlägg idag om att hon tänker börja igen! Hurra! Ida skriver mycket om löpning för er som (och jag) som gillar det.
  • Veckans Instagramtips är Erika Staaf som både lyfter tungt och cyklar! Ett konto som ger mig mycket inspiration och förhoppningsvis er också!
1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: