Bloggsvepet

Februaris första vecka är snart slut. Den här månaden är kort och det står inte på förens vi går in i mars. Snart kommer den femte årstiden här- vårvintern. När dagarna är långa, nätterna är kalla och solen börjar värma. Det är skönt att att den mörkaste tiden är förbi. Allt blir lite lättare och ljuset gör underverk med mig. Humöret blir lite bättre och jag brukar inte vara så trött.

Den här veckan gick snabbt. Jag har landat efter all fin feedback jag och Elna fick efter vi släppte podden i måndags. Jag var så nervös innan. Det känns mer utelämnande och nervöst att släppa något där jag pratar än skriver. Det var mycket jobb inför och jobb att få ut på de ställen som poddar finns. Elna är oerhört proffsig och det pressmeddelande som hon skrev togs emot bra och cykla.se hörde av sig till henne och v blev omnända på cyklingplus. Det är lite stort på något sätt. Loggan som Elna skapade blev så skönt retro och fin. Jag tänkte flera gånger under veckan att man ska våga, att man kan mer än man tror. Så är det!

Men nu över till svepet:

  • Hasse har funderingar på att ändra riktning i livet och skrev i veckan vad han gjorde i Idre i elgen. I inlägget Köra pistmaskin berättar han lite mer om sina tankar. Även om jag inte är så intresserad av fordon av lite det lite större slaget så hade det varit spännande att få åka med!
  • Det här är inte ett veckoaktuellt inlägg men ett inlägg som jag ändå vill lyfta. Sara Borg skriver lite kort om hur det är att motionera i sorg. Hur viktigt hon ändå tycker det är att röra på sig och hur gott det gör. Träningen är fin på så många olika sätt och behövs.
  • I veckan släpptes nyheten om ett tjejlag i MTB. Jesscia Clarén står bakom det tillsammans med fyra andra riktigt duktiga långloppstjejer. I inlägget Team She Rides powered by Scott kan du läsa mer!  Hur häftigt är det inte och hur bra kommer det inte att bli! Det här behövs. Inte bara som ett elitlag utan det skapar ringar på vattnet bland andra kvinnliga mtb-cyklister. Det behövs fler tjejer på tävlingar för att få balans, fler behöver våga sig ut på stigar. Det blir en oerhört spännande sommar tror jag!
  • I början av veckan var det Winter Workation i Åre. En unconference signerad Influencer of Sweden. I fjol var jag där och kom hem med massor av fina minnen, lärdomar och inspiration. I år kunde jag vara med men har läst många fina inlägg från dagarna där. Bland annat skrev Katta om Ristafallet- en tillgänglig och vacker naturupplevelse. Ristafallet har jag besökt sommartid men inte vintertid. Varför vet jag inte. För det ser smärtsamt vackert ut. Vid nästa tillfälle när vi åker västerut för att hälsa på pappa ska jag besöka det. Så är det bara!
  • Veckans poddtips blir Husky Podcasts avsnitt med Henrik Westling som är butikschef på Naturkompaniet här i Östersund. Han har bestigit alla jämtländska topparna. Ett intressant avsnitt och Husky som podd är grymt bra. En favorit som jag ofta återkommer till och nästan lyssnat till alla avsnitt. Så plugga in lite skön äventyrspodd nästa gång!
1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: