Bloggsvepet

bloggsvepet1

Den här veckan skrev jag ett inlägg om att att offline och om att vara nedkopplad i bland. Det har jag varit i större utsträckning än tidigare den här veckan vilket gjorde att jag inte snappat upp lika mycket som tidigare bortanför de bloggar jag alltid följer.  Så veckans bloggsvep blir guldkornen från mina bloggbokmärken och så ett grymt Instatips!

  • Vi börjar med ett riktigt bra inlägg från Katja som driver cykelbloggen cykelkatten.cc.  Om att våga erkänna att man misslyckats. Inte enbart skylla på omständigheter runtom kring utan att lära sig av det som gick dåligt. Att vända det till något bra. Det är våra svagheter som gör oss starka om vi tränar på dem. Så är det bara.
  • Första snön kom under veckan. I alla fall kring Helags. Katta som driver bloggen Bucketlife skrev ett inlägg om en vandring hon gjort tillsammans med sina vänner och de bilderna! För oss om längtar snö och vinter är det rena godispåsen att titta på dem. Katta bjuder för övrigt på en riktigt fin och bra blogg som ligger som en av mina bokmärken i bloggen. Kanske din också?
  • Från hemsidan och bloggen vardag.nu hittade min sambo det här receptet på en kikärtscurry,  Lite to die for. Vi äter mer grönt hemma och det här gick hem hos hela familjen. I veckan gjordes den med kyckling vilket fungerade lika bra!
  • Det är inte bara bloggaren Jonna Jinton som varit i Yosemite utan även Daniel Rydén. Han bloggade i veckan om Glacier Point och Yosemites guldkorn och sammanfattade det konkret med ”Vackra jävla ställe” Kan inte annat än att hålla med när jag läser hans text och ser hans bilder. Plötsligt kändes just Yosemite som en sak att skriva in på min livs bucketlife.
  • Så ett Instatips till er som gillar natur, fjäll och trakterna kring Åre och Mårdsundsbodarna.  Ni som gärna tittar på väderleksrapporter på TV kanske redan har sett hennes bilder som frekvent förekommer när det visas väderbilder från Jämtland. Ulrika som driver kontot uptothemountain är min arbetskamrat och hittade fotointresset för något år sedan och är en talang helt klart!
    screen-shot-2016-10-08-at-10-45-31
2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: