Bloggsvepet

bloggsvepet2

Vintertid enligt almanackan. Den mörkaste perioden kommer nu. Dagsljus på arbetstid för min del. Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Förhoppningsvis kommer snön hit till Östersund snart. För den lättar upp, gör det ljusare och lite lättare tills ljuset återvänder i vår. Sedan ska jag inte sticka under stol med att jag faktiskt gillar mörkret och att det är rätt mysigt att träna med pannlampa. Men fina ljusa vinterdagar med ulliga träd är oslagbart, speciellt de där sena decmeber- och tidiga januaridagarna när ljuset nästan är rosa och det är riktigt riktigt kallt. Då mår man gott!

  • På tal om mörker och att det kan behövas lite pepp så skrev Sara Rönne i början av veckan ett inlägg om vad som gör henne pepp just nu och vad vi läsare är pepp på. I hennes kommentarsfält finns ännu mer pepp.
  • Jag tjatar ju hål i öronen på er med hur fint det är att springa i fjällen. Det finns ju självklart massor av andra fina ställen att springa på. Vad sägs om Värmland? Malin postade en bild i ett inlägg som bara var så där wow.
  • Benträning, ett nödvändigt ont som det känns i bland. Leg days har aldrig varit min grej. Av den enkla anledningen att jag sällan får till något bra pass i gymmet. Ben är viktigt att träna och jag hittade ett inlägg om ett rätt trevligt upplägg som uppenbarligen utlovar skakiga ben efteråt! Så besök Charlottes blogg för att få lite inspo du med!
  • Träna sjuk? Vila eller kan man köra på lite lättare? Ett ämne som stöts och blöts nästan jämt och lika många som uttalar sig lika många svar finns det på det. Nästan. I bloggen Oseedat berättar Lisa Dahlqvist hur hon tänker kring det. Jag själv försöker att låta bli att träna även om jag ”bara” är snorig, inte för att jag lyckas hålla mig till det jag tänker alla gånger.
  • Den här veckan får ni ett poddtips i stället för instagramtips. Styrkebyrån, en podd jag halkat in på via tips från andra bloggar. Helt klart lyssningsvärd.

Det var veckans bloggsvep. Tänkte ta tillfället i akt och fråga dig om du har något tips till bloggsvepet nästa vecka. Någon blogg som du tycker ska få lite uppmärksamhet, någon som skrivit något riktigt bra. Det behöver ju inte handla om cykel eller träning. Lämna en kommentar!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: