Dagens #twittmugg – fråga mig!

Längesen det var en twittmugg…

För första gången på länge har jag lite bloggtorka och behöver lite inspiration. Bra tänker någon då blir det lugnt ett tag. Nix!

Jag gör en Elna, och som många andra ber er fråga mig saker så har jag lite att skriva om, eller svara på eller hur vi ska säga. Behöver inte vara cykelrelaterat alls.
(Har väl egentligen velat skriva ett sånt här inlägg förut men det är lite nervöst. TÄNK om INGEN frågar något. Jahapp liksom).

Så fråga på, här på i kommentarsfältet, på mejlen eller på facebooksidan. Ingen fråga är dum eller för liten. Ni har säkert något ni funderar på. Jag svarar efter bästa förmåga!

Så på´t bara!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

11 Comments

 • SARA BORG

  augusti 15, 2014 at 14:57

  Planerar du din träning? Detaljplan, ramverk eller liknande? Eller tar du dagen som den kommer och gör det som faller dig in? Om du har någon form av planering, hur kan den se ut, exempel?

  Svara
 • Anonym

  augusti 19, 2014 at 08:00

  För mig som inte är speciellt intresserad av cykling, men följer din blogg ändå för det är en träningsinspiration och du skriver bra, fattar ju noll av alla dina cykeltermer som du nämner då och då, Kan du göra en liten ordbok för oss som inte hänger med?

  Svara
 • Anonym

  augusti 19, 2014 at 11:35

  Helena! Du är har säkert nämnt det tidigare, men det har jag isf glömt, hur kommer det sig att du blev instruktör? Vad tränade du innan cykeln kom in i ditt liv?
  Jag ser fram emot hösten och dina spinningpass 🙂
  /Helena

  Svara
  • Anonym

   augusti 24, 2014 at 18:49

   Jag kom på en fråga till..om spinning.
   Jag går ju rätt ofta, eller iaf väldigt flitigt på spinning. Det ger mig en grym kondition märker jag när jag väl börjar med löpning på vårkanten. Men vad ger spinningen mer för fördelar? Hur många kalorier gör man av med ungefär? Är det bra träning om man vill förbränna och gå ner i vikt?
   Hur kan jag förbättra min teknik på cykeln? Vilken träning är bra komplement? Min höftböjare är väldigt stark, vilket därmed ger mig svaga magmuskler. Kan du ge tips på en bra magövning, som inte är en sit-up eller plankan?
   /Helena

   Svara
 • Elna

  augusti 21, 2014 at 13:09

  Om man går omkring och klurar på att det vore kul att utbilda sig till spinninginstruktör – hur ska man göra? Kan vem som helst passa eller måste man vara bra på något särskilt?
  Innan du började cykla, vad tränade du då? Har du alltid tränat mycket? Kunde du träna när Cissi var liten eller var det bara familjeliv? Har du några extra bra träningslåtar att dela med dig av? Hmmmm…kommer kanske på något mer vad det lider. Du rockar Helena! Kram!

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: