Dan före dan- SEMESTER

Notera min arbetstelefon, fab värre liksom!

Oj ursäkta om jag skrek hål på era öron. Men jag skriker lite till: SEMESTER. Ändå fram till den 5 januari. Då återgår jag i tjänst en dag innan det blir röd dag. Men dit är det ju långt. Jag tror faktiskt inte att det har varit så välbehövligt eller efterlängtat någon gång innan. Jag ska bara sova, åka skidor, äta upp mig lite (det behövs), umgås och inte tänka en endaste liten tanke på beslut, insatsplaner, IRF och gud vet vad allt heter som passerar min dag. Jag har också lovat mig själv att inte börja tänka på jobbet redan på söndagen och oroa mig för saker som inte hunnit hända ännu.

Eftersom jag ville få allt gjort innan jag stämplade ut för dagen var jag på plats riktigt tidigt i morse. Med lurar i öronen, blaskigt automatkaffe och en tyst korridor fick jag mycket gjort. Sen att det händer akuta grejer är en annan femma. Men jag kan inte göra mer än det jag hinner.

Slut på jobbprat.

Vi åker ned till stugan om en liten stund. Allt är förhoppningsvis nedpackat. Lite att pyssla med inför i morgon som köttbullar, gröt och Janssons. Väderleksrapporten spår kallt väder under helgerna. Kanske får jag användning för min Airtrim det här året. I fjol var de gånger med luftväxlare lätträknade. I kväll blir det dock vila. Jag är helt slut efter de där 20 minuterna på max i går. Men som sig bör innehåller julafton någon form av rörelse. De senaste åren har jag sprungit lite. I år hoppar jag över det. Jag planerar att ta en tidig runda på Storhogna. Innan de flesta jullovsfirande har vaknat. Förhoppningsvis knarrar snön så där härligt under skidorna.

Trevlig fredag till er, dan före dopparedan.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: