Där jag bor

Är det för tillfället väldigt kallt. Det har varit det under en längre tid nu. Men kyla brukar också bjuda på klart fint väder de två senaste dagarna har inte varit några undantag.  I går passade jag på att nyttja min friskvårdstimme för att gå till ett möte inne i stan. Nästan 45 minuters promenad i eftermiddagsljuset. Vanligtvis brukar jag ta min friskvårdstimme på fredagsmornara när vi cyklar in helgen. Men jag har inte cyklat in helgen på väldigt länge. Tyvärr.

I dag tog jag en omväg hem. Inte på cykel som jag brukar utan väl påpälsad och i kängor och längs med sjön. Fick solljus i ansiktet och fick gå av mig jobbet. Det är det fina med att gå hem. Jag stannade för att ta några kort och försökte lyssna på musik. Men varken telefon eller hörlurar tyckte om kylan i dag.

Konstaterade som så många gånger förut att där jag bor är det fint. Staden med utsikt över fjällen. Som en sådan är kall och solig eftermiddag verkligen gör skäl för namnet vinterstaden.

(Det kan bli lite rörigt på bloggen inom den närmsta framtiden. Lite ombyggnad och lite roliga saker på gång. Ni får ha lite överseende men det kommer att bli grymt!)

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: