Det blev inte som jag tänkt mig

Jag har ägnat den här morgonen åt att knappra fram de här orden via mobilappen i telefonen. Den som fungerar riktigt dåligt och inte ger någon överblick alls. Utomhus drog precis en rejäl höststorm in och det varnas för hårt väder. Regnet smattrar mot rutan och jag funderar om det är möjligt att baka med en hand eller om jag ska ägna dagen åt serier och organisera upp mitt stora bibliotek av bilder. Kanske klippa i hop filmen från Rörbäcksnäs.

Det blev inte som jag tänkt. Den korta versionen är att jag tog mig i kragen och gick till Hälsocentralen i går. Det började bli lite ohållbart smärtsamt att använda handen jag gjorde illa för lite mer än två veckor sedan. Har inte gått särskilt bra att dokumentera på jobbet och något kändes fel. Efter en lång dag kom jag hem med ett gips och det faktum att det är en fraktur på utsidan av handen. Får inte belasta på några veckor och ska vara försiktig. Eftersom jag envisats med att fortsätta cykla stig så har jag inte skyndat på läkningen.

Nu får jag inte anstränga vänsterhanden. Ska inte jobba på ett tag och bara se till att det blir bra. Jag kan köra trainer och får sikta mot att levla upp mig i Zwift de närmaste veckorna. Oktobervilan blev septembervila men jag är riktigt pepp på en bra grundtränningsvinter och tänker sikta lite högre nästa år.

Så särskilt många inlägg här blir det nog inte på ett tag bortsett från de som ligger i utkastmappen. I bland är det bra med sparade saker att ta fram i bland.

Ha en fin vecka vänner!

13

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

17 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: