Det här blev ju inte en bra dag 

Det började visserligen rätt bra i morse. Var ganska pigg och första riktiga frosten gav Storhogna och björkarna ett fint täcke. En liten föraning om att vintern är på väg. Jag tänkte jag skulle ta en fin frostbild men hann inte.

eh?

Sedan skulle jag försöka att logga in i datasystemet. Det gick inte. Av felmeddelandet blev jag inte klokare. Jag kände att systemansvarig inte hade kunnat förklara ovanstående. Men det brukar hända magiska saker när man i ilska stänger av datorn och slår på den igen. Inget undantag i dag. 

Vid halvtiofikat började jag småhosta och från ingenstans svullnade min hals upp. Jag fick lite panik eftersom jag instruerar spinning på måndagskvällar. Skickade en fråga om hjälp med passet. Försökte tappert svälja en smörgås och gick på dagens enda hembesök. 

Där fanns det hund som gillade att ligga i soffan. Jag satt på kanten för att inte få så mycket hår på kläderna. Kände att det blev svårt att andas. 500 m till kontoret. Jag stannade ett par gånger och kippade efter luft. Herregud tänkte jag, dör jag nu? (ok lite väl dramatiskt) Hasse letade efter dotterns astmaspray hemma som hon självklart hade hos sin pappa. Han hittade en allergitablett. Det hjälpte lite. 

Jag kämpade till arbetsdagens slut. Ringde ett par telefonsamtal med målbrottsröst och skrev klart dagens jobb. Moa min kollega tog mitt pass. Jag ringde efter skjuts hem och insåg att jag har fått Hasses förkylning. Surt. 

Kvällens tilltugg


Så jättekul. Verkligen. Halsont är bortsett från magsjuka det värsta som finns. Jag som var så pigg i helgen. 

Jag har inte tid med det här. Jag ska föreläsa i morgon och på onsdag med min teamkollega och så blir vi en kort i slutet av veckan. En person på tre hemtjänstområden går liksom inte. 

Ni ser ju vad glad jag är. Men jag har ju i allafall tigrar på tröjan.


Men jag tänker så här att eftersom det kom hastigt så borde det gå över lika hastigt. Eller hur?   
Slut på gnället. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: