Early bird på fjället 

Vi prickar av det vi vill göra i helgen. Det lilla som ger så mycket. Som att hälla upp en kopp kaffe sittandes på fjället vid tio över sex på morgonen. Lyssna på göken och vänta in att solen ska ta sig igenom molnen för att ta en bild med mobilkameran. Se hur smältvattnet bildar bäckar på vandringsleden och huttra lite i lundhagsbyxorr utan underställ. Säga till varandra att det är det bästa sättet att vakna på även om det tar emot att gå upp så tidigt.

Gå tillbaka till bilen för att åka hem och sova någon timme till innan den andra frukosten.  En early bird i maj när fjället byter skepnad.

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Helena

   maj 21, 2017 at 18:48

   VI sa precis det i går, som att vi missade lite av vinterns avslutning. Det blev vår så snabbt och det känns som vi nyss åkte skidor 🙂
   Det är det, små böljande fjäll och nära till allt, det som saknas lite är att kunna göra långa flerdagsvandringar, men å andra sidan finns det andra fjäll för det!

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: