En kort Åre-rapport

Gårdagens soluppgång sett från hotellrummets balkong.

Dagarna går fort och jag tar tillvara på varje minut. Vi har hunnit med mycket sedan i torsdag. Jag har passat på att åka skidor. För mig ett nytt spår i Edsåsdalen. Ett vardagsäventyr med lite guldkant. Jag har fått lyssna till och prata med många kompetenta människor och lärt mig mycket. Fått en fin soluppgång från hotellets balkong. Pratat mycket cykel med Elna Dahlstrand och fått höra hennes tankar vid en av föreläsningarna om att vara stor i en liten nisch.

I eftermiddag står det längdskidåkning i Björnen på schemat. Med instruktörer och hyrskidor. Jag ska få prova Salomons skintec skidor. Det är något som jag har velat göra. Se hur vallafritt är gentemot att själv valla. I eftermiddag fler föreläsningar och ännu mer inspiration.

Just nu sammanställer jag morgonens bloggsvep och måndagens inlägg om #vardagsäventyr. Att sitta i en hotellobby tillsammans med andra och skriva hör inte till vanligheterna men det fungerar. Fungerar mycket bra. Skulle kunna vänja mig vid det här.

 

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

7 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: