mixlista

En mixlista

 

 

mixlista

Feelgood-känsla Foto: Hasse

Jag hittade en trevlig lista hos Frida Matsdotter som jag lite fräckt knyckte. Anna Jansson och Camilla Lind har bloggat sin version av den. Listor är roliga, ett lite roligt sätt att få veta lite mer om personen bakom bloggen.

Hur mår du?
Jag mår riktigt bra. Visserligen ordentligt trött i kroppen efter en stakfest på Katrina i dag. Nådde mitt mål att staka hela varvet runt, 8km med sina branta backar och sina långa slakmotor. Det ger en skön känsla i kroppen när man klarar mer än man tror. Jag kostade på mig en fånig gest efteråt så sig bör.

Vad är det bästa med lördagar?
Det är långfrukosten i stugan. Känslan av att vara ledig och ha hela dagen till att göra precis vad jag vill.

IMG_9107

Vi eldar precis hela tiden.

Vad ska du göra imorgon?
I morgon ska jag skejta lite bara för att få åka utan något syfte med passet. Det blir en sväng till något fik i området. Det hör liksom till när vi har besök i stugan. Är vädret fint blir det en promenad runt Sångbäcken. Jag ska be Hasse elda lite. Han gillar det och det gör stuglivet lite mer mysigt!

Tre tv-program du gillar att se
Jag tittar inte på tv faktiskt. Följer inga serier eller så. Måste jag nämna tre så hela Sverige bakar, sedan tar det stopp. Jag har inte ro att sitta och titta så länge.

Nämn något som gjorde dig glad igår
Att vi äntligen kom upp till Jaktstugan med svärfar och att min skidåkning kändes grym! En fin långfredag med andra ord.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Bjöd på den torraste kladdkakan på länge. Jag hade längtat kladdkaka hela dagen och såg fram emot att få njuta av den. Så vispade jag smeten i kastrullen (big no no, det ska RÖRAS) och det resulterade i en chokladsockerkaka i stället trots 9 minuter i ugnen.

Tre städer du bott i
1. Västerås, Östersund och en hel del småbyar innan dess.

Vad är det för väder hos dig nu?
Fjällväder. Det blåser storm, är runt nollan och mulet. Inget påskväder alls. Påskväder är nämligen vårvinterväder med sol och blå himmel.

Godaste glassmaken?
Ben&Jerry’s cookie Dough, och så Sias hallon och laktrits! Den sistnämnda provade vi förra helgen och var tvugna att åka på affären en gång till för att ett paket till.

Tre filmer du gärna ser om och om igen
Som med tv så tittar jag sällan på film. Så pass på den här då. Jag läser faktiskt hellre en bok.

Det senaste du skrattade åt.
Johan Glanzs klipp om påsktraditioner. Vi skrattade så vi nästan grät över det i torsdags på jobbet.

IMG_1432

Vägen mot Avileses. Om bara en månad är vi där igen hela familjen. Längt!!

Tre platser du åkt på semester till
1. Spanien och Torriveja, 2. London 3. Gran Canaria

Drömmer du mardrömmar?
Det händer. Ofta att jag tappar tänder och att det springer runt råttor i min lägenhet. Tänder har jag hört beror på att man funderar på sin ekonomi och råttor att det är mycket på jobbet.

16584025557_16bd000804_b

Så här kan man göra med sina medaljer. Samla dem i en fin burk!


Har du vunnit en prispokal någon gång? 

Inga pokaler men en hel del medaljer. Finast är den jag fick för totalen i Långloppscupen i mountainbike 2012, då kom jag tvåa. En annan glaspokal är den som jag fick när jag tog hem jämtlandserien 2014 och den där fina tempoplaketten som syns i skålen.

Vad har du på dig just nu?
Sunkiga mjukisbyxor, en en snygg t-shirt dold av Hasses munktröja från Craft och mina skidstrumpor som jag inte tagit av mig än. (Det här med att hitta till duschen efter ett träningspass tar lite tid, typ hela dagen)

Vad var det senaste du handlade?
Om vi bortser från mat så handlade jag en startplats till Nattvasan. Något annat till mig själv var det länge sedan som jag köpte. Behöver visserligen lite nya jeans och tröjor men jag kommer mig inte för i bland.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska och bild. Jag gick estetiskt linje på gymnasiet men tappade det hela i samband med att jag fick barn.

Tre saker du ser fram emot
1. De två sista lediga påskdagarna.
2. Happyride på fredag.
3. Nordenskiöldsloppet om två veckor. Ångest har förbytts mot förväntan. Sedan så kan jag lägga undan skidor efter det och fokusera på att väcka löparbenen inför de två fjällmarorna i höst och alla fina turer i fjällen häromkring innan dess!

mixlista

Jag ser framemot att få väcka liv i löparbenen igen. Det väntar ju två fjällmaror i höst!


Häng på du med, skriv din mixlista så får jag lite trevlig påskläsning. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: