En ny vecka och en fin midsommar.

Ganska trevlig fikaplats.

Det är söndageftermiddag. Första semesterveckan är snart till ända. En vecka som innehållit mycket utflykter, lika mycket soffhäng och en hel del cykel. Jag har försökt att ta tillvara på min ledighet. Sovit ut på morgonen och blivit allt piggare.

Vi har lämnat Rättvik för den här gången. Efter en midsommar lika fin som den alltid är här. Vi har varit på jakt efter blommor och gamla träd och fått till ett litet annorlunda vardagsäventyr som slutade i en fika. Vi har cyklat, uppför en slalombacke (den bakom Hasse på bilden ovan) och upptäckt många nya fina stigar. Vädret har varit så som det sig bör på midsommar. Spridda skurar men ändå kortbyxevarmt. Kvällsflanerat och jag har ätit så mycket mat att det varit svårt att sova.

Jag hoppar av i stugan i kväll. För ett par dagar där ensam. Utan bil men med cykel.  Det blir ingen fjällöpning eftersom det är lite för långt att springa till fjällstigarna från stugan. I stället ska jag reka ett kortare parti fjällcykling inför helgens happyride som vi ordnar. Jag vill cykla grusväg ned mot Böle och Röjan och jag vill äta frukost någon annanstans än vid köksbordet. Samtidigt är jag inte helt bekväm med att vara ensam i stugan. Trots att nätterna är ljusa kommer den där lite fåniga mörkerrädslan över mig. Den som jag aldrig växer i från.

Det blir med all säkerhet en lika bra vecka som kommer! 

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: