Ett hej från sjukstugan + vurpfilm

Mer spännande än så här blir det inte på Ringvägen.

God förmiddag. Jag har precis vaknat till liv och förflyttat kroppen från sängen till soffan i ett hopp om att känna mig lite bättre. Eller mindre sunkig. För är det något jag känner mig när jag är sjuk så är det sunkig.  Slitna mjukisbyxor, håret åt alla håll och kanter och en svajig känsla i kroppen.

Äntligen bröt det ut det som legat och grott i kroppen. Efter fjällturen i lördags började jag nysa och snora på vägen hem. På natten kom lite feber och snorighet. Efter försäkran från min bror åkte vi på dop till Järpen sedan har jag legat utslagen med hela paketet av hosta, feber, snorighet och huvudvärk. Spelat Simcity på paddan, (så pass mycket att jag drömde om spelet i natt) lyssnat på sommar i P1 och försökt att få tiden att gå. Är det något jag är dålig på är det att vara sjuk. I dag känns det som det är på bättringsvägen litegrann. Ingen rinnsnuva men fortfarande feber. Vilken tur att jag bestämde mig för att hoppa tävling till helgen.

Jag skriver klart lite blogginlägg som legat i utkast, om garminklockan till exempel. Googlar lite vinterdäck till cykeln och längtar att få börja styrketräna (?!) igen och köra lite stakmaskin. Längtar efter höstturer på cykeln, sådan där cykling utan krav på intervaller. Längtar att få köra med pannlampa på stigarna på Frösön. Fast först ska jag bli frisk. Riktigt frisk.

På tal om cykel tänkte jag visa den lilla filmsnutt som Stefan la upp på facebook. Ljudeffekten är lite grov men det var roligt. Både vurpan och ljudet. För er som undrar gjorde tjejen på filmen sig inte illa.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: