Fail på styrkan och fina bröd


Jag är sur nu. Sur på mig själv och min ena skuldra. Sur att jag inte ens kunde göra en tumme ned på bilden.

Vissa dagar är det inget mening att försöka utöva någon form av fysisk aktivitet. Jag var inte så pepp innan jag hängde upp TRX-grunkan. Ville bara få det överstökat. Det fick jag efter 3 övningar när jag gav upp. Skittrist kändes det. Lika trist är den lilla smärta jag har dragits med i ena sidan av nacken och skuldran. Därför gav jag också upp.

Nä det var bättre att ägna dagen åt att fixa frukostbröd till familjen. Spännande att se om ugnen skulle funka för lite mer avancerade saker än potatisgratäng.


Det gjorde den. En sats morotsfrallor och en limpa med rostade hasselnötter och fikon slänger jag i hop i kväll. De får kalljäsa tills i morgon.

Om jag återfått lite pepp till i morgon kan det hända att jag tar de där gamla antika stavarna jag hittade i förrådet och beger mig till slalombacken. Skidgång upp och ner i Ripbranten känns som ett bra sätt att döda benen på. Vi får se.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: