ForLife – en bra sak 

Ett armband som gör skillnad.

Jag har skrivit om det förut och gör det igen, av hela mitt hjärta. Som ni vet ni som följt bloggen ett tag har vi varit drabbade av cancer i familjen. Två människor som stått mig nära har gått bort i sjukdomen inom loppet av några år. Jag stödjer cancerforskningen på olika sätt. Hasse likaså. Rosa bandet och Spin Of Hope är två exempel. Hasse har sin insamling där han skänker några kronor för varje träningstimme.

Det här armbandet är också ett sätt att stödja cancerforskningen. Det är från ForLife, en organisation som samlar in pengar till cancerfonden genom att sälja bland annat armband likt mitt och mobilskal . Det kostar inte många kronor men några kronor gör skillnad. Organisationen ger hela sitt överskott till cancerforskning. Läs mer om projektet på hemsidan och beställ ditt armband på deras hemsida.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: