Fredag fast torsdag

Ute har regnet öst ned hela dagen. Klassiskt midsommarväder även om det inte är midsommarafton än. Det är jämngrått även nu på eftermiddagen och vi är på väg ned till Rättvik för att fira midsommar så som vi har gjort i många år. På taket har vi faktiskt med två cyklar. Jag sa i morse att jag inte vill stänga dörren för att något mirakulöst skulle hända och knät klickar upp. Vi får se men jag tror inte att jag kommer att cykla något.

Oavsett så väntar en helg av lugn och ro som det brukar när vi hälsar på Hasses pappa. Jag hoppas på uppehåll och lite värme så att vi kan grilla på uteplatsen. Sitta ute en lång stund. Jag hoppas att vi kan göra någon utflykt. Åka till Gammelgården och Nyfiket som har riktigt gott fika. Eller så åker vi och tittar på någon sevärdighet. Dalarna är fint på det sättet. Det finns alltid något att se och göra och Dalarna är midsommar personifierat. Jag har kameran med mig. Vill fota lite. Kanske midsommarnatten, då det aldrig blir mörkt.

Vi ska äta gott och kanske dricka ett glas vin. Jag ska göra en midsommartårta. Det känns lite som semester i dag. Fredag fast det är torsdag och bara att förlänga helgen med en extra dag gör mycket.

Hoppas ni får en fin midsommar!

Vi ska fika, så som vi gör och jag hoppas Rättviks hembygdsgård har öppet. Nyfiket som det heter har kanongott fika!
3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: