Fredagens

Fredagens känsla är riktigt fin i dag. Jag är galet trött. Så där att jag fick kämpa uppför trappan när jag kom hem. Jag har sovit lite få timmar och kroppen är inte riktigt van styrketräningen. Men det är ändå en skön känsla. Jag har gjort en arbetsvecka. Som återigen har runnit i väg. En bra arbetsvecka med många skratt. Vi är bra på det. Att skratta tillsammans och skapa bra stämning i arbetslaget. 

Jag valde att hoppa över morgoncyklingen i dag. Klockan ringde som vanligt tidigt och jag kände mig hängig och seg. Med ett obestämbart kill i halsen. Ställde om klockan och försov mig lite och fick gå med raska steg till jobbet med en bra podd i lurarna. Bestämde mig att ta en vilodag i dag. Flytta dagens träningspass till i morgon. Lägga distanspsasset på söndag eftersom det ska vara riktigt kallt i morgon. Det är det fina, att jag har möjlighet att flytta om lite om jag behöver. Ännu finare är att det står längdskidor på schemat på julafton! 

Just nu sitter jag i soffan med en stor kopp te. Har lite musik i bakgrunden och pillar lite med bloggen. Svarar i kapp kommentarer och funderar på hur jag ska lösa loggan som inte syns i headerbilden. Jag är ensam en fredagskväll och tycker att det är riktigt skönt att inte ha något planerat. Till och med skönt att vara hemma i stan. Hasse är i Storhogna. Han började sitt nya jobb som pistmaskinförare och kommer inte vara hemma så mycket. Det är lite ovant men jag vänjer mig nog vid särbolivet. Det kommer ju inte vara så länge än till våren. 

Lika fin som känslan var världen i dag. Vi har fått så otroligt mycket snö och eftersom Storsjön inte lagt sig än har det varit lite dimmigt. Tyst, stilla och dimmigt och en känsla av Narnia när man går ut. Bilden ovan är från parkeringen vid jobbet. Ut mot skogsdungen ned mot sjön. Om det inte varit för att det var bitande kallt i dag så hade jag velat krama de där snöulliga träden. Det kan vara det finaste som finns den här tiden på året. Nog om det och nog svamlat om ingenting. 

Ha en fin fredag och en fin helg! 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: