Fredagskänsla!

I dag har jag en riktigt bra känsla i kroppen. Har en go känsla i magen och ser framemot helgen. För första gången på mycket länge har jag fredagskänsla även om jag inte har jobbat i dag. Det har säkert med att jag är piggare. Sovit bra ett par nätter och inte har så ont längre. Det beror säkert också på att det har lossnat lite i funktionen i knät. Jag klarar mer av rehabövnignarna är tidigare. Fick med mig alla övningar på ett papper hem i dag. Övningar som jag klarar av att göra. Och nästa vecka kanske jag cyklar lite inne på trainen. Jag gick hem från sjukgymnasten med en hoppfull känsla i dag. Pratade mål och långsiktighet och jag vet att jag kommer att kunna nå de mål jag har. Det ljusnar lite med andra ord!

Kanske den bra känslan beror på att jag haft ro i kroppen att sitta ned vid köksbordet på morgonen. Lyssnat på en höstlista av skön musik på Spotify. Redigerat bilder, rensat lite i alla mappar som jag gör på laptop:en. Rensat lite i mina flöden också. In mer positivitet och ut med sådant som stjäl energi. Jag gör så i bland. Rensar och avföljer.

Men allra mest beror nog den här fredagskänslan på att vi åker till stugan i kväll. Jag har inte varit där på länge och längtar perkulatorkaffe, P4 och tända ljus framåt kvällen. Vädret kommer inte vara det bästa men ändå så att vi kan vara ute lite. Jag ska njuta av fjälluft kryckedition. Kommer inte kunna gå så långt men vi har ställen som är lätta att nå för att få andas lite lugn. Höstfärgerna har kommit och jag vill dricka kokaffe utomhus. Såsom vi gjorde den här tiden för två år sedan. Som omslagsbilden, den som är ifrån Varggransstugan. En sådan där otroligt fin tidig hösteftermiddag.

Ha en fin helg!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: