Fredagslistan

Kikade in hos Sara Rönne som driver bloggen Träningsglädje i dag när jag hade lunchrast. En blogg som jag läser dagligen och får mycket inspriation av. Framförallt när det kommer till fina löprundor i Åretrakten och  så njuter jag  mycket av hennes fina bilder. I dag postade hon en fredagslista och det var längesedan som jag skrev en lista. Så varför inte? Ni får min nu lite sent på kvällen.

Vi har landat i stugan där vi inte varit på en evighet som det känns. Jag har längtat sönder mig efter att få tända upp i öppna spisen, låta P4 gå i bakgrunden och dricka kaffe ur muggarna som är gamla och slitna men så fina. Vi har handlat, ställt in allt i kyl och skafferi. Satt på vattnet och elementen och dragit upp gardinerna. Den där mysiga rutinen när vi kommer till Lillkvista. Ute är det mörkt. Höstigt mörk. Arbetsveckan är slut och den har i vanlig ordning bara runnit iväg. Tiden går lite för fort i bland.

Bäst i veckan hittills?

Utan tvekan morgonens Le Peloton (stavade visst fel i förra inlägget). En kickstart på morgonen med en timmes hårdkörning i ÖSK-slingan. Skitiga men glada happyridecyklister traskade in på Scandic city och åt frukost. Så roligt att avsluta en cykelrunda med käk tillsammans. Längtar redan till nästa fredag. Sen var veckans bästa besöket av min lillasyster som bor i England. Hon berättade att hon kommer att flytta hem till Sverige så fort hon hittar ett jobb. Flytta hit! Så glad över det! Så nu letar vi jobb!

Sämst i veckan hittills?

Att jag fortfarande inte känner att jag kan cykla snabbt. Jag sniglar mig fram och åkte på snuva i onsdags. Vilade och körde pinsamt långsamt i dag. Eller det är väl egentligen bara jag som tycker det men ändå. Saknar känslan av bra form och superstarka cykelben. Å andra sidan är det höst. Mentalt kanske jag bara är cykeltrött och inte riktigt orkar. Eller så var jag helt enkelt bara trött och inte orkade cykla så snabbt.

Där har jag ont

Har inte ont någonstans. Inte ens i knäna efter rätt mycket löpning i mina mått mätt. Ingen träningsvärk eller huvudvärk. Sällan som jag faktiskt har ont eller drar på mig träningsrelaterade skador. I förra veckan hade jag sjukt ont i magen så som många tjejer har men det var förra veckan det.

Det tänker jag mycket på

Vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill byta jobb samtidigt som jag trivs rätt bra ändå med det jag gör. Men jag vill inte jobba med det här 30 år till. Tänker på livet och lite på framtiden. Tänker på andra saker som gör mig arg, rädd och ledsen men det är privata saker jag inte delar med mig av i bloggen. Men det är tankar som tar upp mycket av min vakna tid.

Det klär jag mig i

I dag på jobbet svarta jeans, skor och en blå blommig blus. Nu mjukisbyxor och underställströja och helgen kommer att gå i det tecknet med inslag av löpartights, jacka, lundhagsbyxor och kängor. Bärplockning, utelunch och löpning står på schemat.

Nästa vecka ser jag fram emot

Mitt spiningpass och deltagarna på måndag. Ser framemot tisdagscyklingen med ett gäng tjejer och så Le Peloton på fredag.  Ser mest framemot att det är cissivecka och lägenheten fylls av musik, sång och en tonåring som pratar hål i öronen på oss!

Det dricker jag

Vatten, kaffe och ett glas rött till middagen i morgon.

 Idag händer detta

Inte så mycket mer än det jag skrev i början. P4 på radion, raklång i soffan och kanske målar jag lite i min målarbok!

 Och på lördag det här

Ingen klocka på ringning, långfrukost i soffan till ring så spelar vi. Bärplockning, vandring runt Storhogna och så lite löpning.

Söndagen tillbringas så

Se ovan punkt med tillägget att jag tänkte köra i gång med lite skidgång i kallebacken här i Storhogna om det inte regnar allt för mycket.

Och mest av allt önskar jag detta

Att alla som är på flykt får ro och tas emot värdig och vänligt dit de kommer. Att människor visar medmänsklighet och inte låter sina fördomar ta plats. Sedan önskar jag att mina nära får ha det bra och att det löser sig det som behöver lösas sig.

Trevlig helg!

IMG_2640.JPG

Leden mot hotellet från Samevistet. Mitt paradis på jorden.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: