I helgen ska jag

  • Ta med mig kameran och frukosten upp på fjället. Det ska inte bli sol men ljust blir det alltid. Sedan ska jag följa med Hasse när han drar skidspåren
  • Jag ska köra distans på skidorna. Hela skidspårsområdet. Från Storhogna till Björnrike och tillbaka hem. Det blir några timmar och mil. Jag tänkte göra det förra helgen men valde Edsåsdalen i stället.
  • Jag ska dricka perkulatorkaffe och sitta i skräddarställning i soffans divan och pyssla lite med bloggen.
  • Jag ska köra fyror, antingen på Hasses trainer eller på skejtskidorna uppför Solbacken. Min favoritbacke när det ska tas i ordentligt. För fyror ska jag göra. Struntsamma i vilken sport bara de blir av för i kväll vilar jag och går och lägger mig om en timme.

Det var längesedan det var stughelg och jag längtar att byta bort stan mot Storhogna. Stan som sakta tinar bort. Det var aprilväder i februari i dag och spännande att ta sig hem på fatbiken utan dubbäck. Slask, is och hårda vindar. Det slog mig i går att vintern faktiskt snart är slut. Om några veckor är det vasaloppet och efter den helgen brukar jag börja längta vår. Nu är det visserligen långt kvar men ändå. Det finns ett före och efter vasaloppet oavsett om jag kör eller inte.

Nej nu ska jag ta hand om disken. Sätta lampor på laddning och se till att komma upp och köra Happymorningride. Jag hoppas att det blir lite jobbigt för jag behöver få fart på benen. Behöver få ta i lite på mtb:n och känna att jag kan hänga med.

Vad ska ni göra i helgen?

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: