Just precis nu i dag tisdag

 

Elna med många andra brukar i bland skriva dagens-inlägg. Jag läste om hennes måndag i går. Jag hade nämligen ganska mycket tid att läsa bloggar i går. Min kropp bestämde sig för att bli sjuk lagom tills att betalningen för Långa Lugnet för mig och Cecilia gick igenom. I dag är jag piggare även om kroppen inte orkar så mycket. Ambitionen är att jobba i morgon. Tillsvidare har jag tid att skriva inlägg så det blir ett dagens från mig.

  • Dagens roliga att göra. Jag har många bilder importerade i Lightroom som jag ska redigera. Cykliga bilder från helgen och de bilder i inlägget här som jag tog ute på gården i går. Vi hade lite att göra, var rastlösa. Med snörvlande näsa knäppte jag några bilder till banken att plocka fram sedan. 
  • Dagens lite mindre roliga att göra. Jag ska göra klart tvättstugan. Väntar just nu på att torktumlaren ska gå klart och det i torkskåpet ska bli torrt. Inte särskilt roligt. Högst på önskelistan står en egen tvättmaskin. Det blir mycket tvätt i en familj som tränar mycket. 
  • Dagens cykliga. Det står två riktigt skitiga cyklar i vardagsrummet tillsammans med ett stansat däck som inte riktigt håller tätt ännu. Jag ska tvätta cyklarna, vända lite däcket och eventuellt pytsa i lite mer stansvätska. Vi förbereder för tävling på söndag och jag hoppas att min kropp är tävlingsredo då. Om inte annat får jag supporta resten av familjen. 
  • Dagens mest trista är att jag missar afterwork som två kollegor ordnat. Vi har en vandringsblomma som går vidare i arbetslaget. Den som får den får ordna nästa afterwork. Jag hade sett framemot det här. Det blir alltid trevligt och nu när det börjat så många nya kollegor kändes det som ett bra tillfälle att lära känna alla lite bättre. Men det kommer fler afterworks. 
  • Dagens längt är nog att få nåla nummerlapp på söndag även om det är med blandade känslor. Jag är redan nervös och har så svårt att hantera det där. Sätter lite för mycket press på mig själv och har svårt att se vad jag gjorde bra efteråt. Jag slits lite mellan en större längtan att bara få cykla mig igenom sommaren så som jag gjorde förra året. Ägna mer tid åt att få upptäcka saker i stället för att åka bil till långlopp. Hursom blir det inte många tävlingar i år.

Såvida vi blir friska blir det en spännande söndag. Fuji Racing Team har nämligen fyra cyklister till start. Hasse kör i H40, jag och Marie Krysander spänner bågen i D30 och Cecilia representerar teamet i Damer motion 48 km.

På tal om Långa Lugnet ser banan lite annorlunda ut i år. Tävlingsklasserna får starta med mördarbacken och det ska vara lite mer stig på loop två. Det där med mördarbacke i början känns väl så där. Startbackar är inte min starka sida. Men ett effektivt sätt att sprida ut ett startfält. Jag får tänka positivt och ladda mentalt. Jag är inte rädd. Jag kan cykla.

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: