• Home
  • /
  • Vardagligt
  • /
  • Lägger en fin helg bakom mig och ser framemot veckan som kommer

Lägger en fin helg bakom mig och ser framemot veckan som kommer

I fredagskväll när vi lagade mat bestämde vi oss för att åka bort i helgen. Göra något helt annat och få byta miljö. Vi bokade hotellrum i Trondheim och åkte dit i lördags. Det blev en otroligt fin helg. Vi har strosat så gått det går med mig på kryckor, vi har fotat mycket, fikat och ätit. Det var en helg som behövdes. Det har varit lite slitsamt de här veckorna som jag varit hemma. Vi behövde helt enkelt få göra något annat än att gå om varandra i lägenheten. Få något annat att prata om. Jag tänkte återkomma till helgen lite längre fram.

Den här veckan är 6:e veckan efter operationen och jag skulle vilja säga att det har gått framåt ordentligt. Det har det inte gjort. Just nu känns det som jag står stilla på en platå. Jag kan cykla trainer så länge som jag håller mig i skinnet och inte kör för hårt och länge. Jag gör min rehabövningar ett par gånger om dagen. Jag vill bara att knät ska kunna sträckas ut ordentligt. Då slipper jag kryckorna. Men tålamod säger de som vet.

Jag ser framemot den här veckan. Försöker ha saker att se framemot mot för att dagarna inte ska rinna i hop en till en enda klump av dagar som försvinner.

  • I eftermiddag ska vi podda Elna och jag! Det ser jag framemot mot. Det ger mig så mycket energi att få surra med henne.
  • Jag ska göra en extra panna kaffe och gå igenom alla bilderna från Trondheim redan idag. Något som jag verkligen har uppskattat att göra de här veckorna jag varit hemma är att få bildbehandla. Så som jag gjorde så mycket förr. Visserligen i riktigt mörkerrum och sedan många timmar i Photoshop innan jag la fotandet på hyllan.
  • Jag ska baka ett riktigt gott bröd med nötter och ett riktigt grovt i veckan. Nu finns tiden att experimentera och baka. Jag tar tillvara på möjligheten och tiden till det.
  • På torsdag ska jag på facklig lunch och sedan afterwork på eftermiddagen.

Sedan består veckan så som alltid av sjukgymnastbesök och många timmars träning. Kanske kanske kan jag ta en liten längre höstpromenad med kryckorna under veckan? När träningsvärken i benet och vaden har lagt sig efter 2 dagars promenerande i helgen!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: