Min dag i åtta bilder.

Har för mig att jag gjort det här tidigare. Om jag inte minns helt fel var det efter inspiration av Karin som har bloggen ”Cykla med Karin”. Tänkte återuppliva en liten dagsrapport.

Så här var min tisdag den 4 november. Den började med duggregn som övergick i vinter med snöflingor stora som lovvikavantar. En helt vanlig dag i ett helt vanligt svenssonliv toppat med träning.

07:24 Morgonstyrka på Fristilen. Morgontrött och inte så pepp. Gör mina fyra cirklar. Gör jobbet. Känner mig nöjd efteråt.

8:43 Morgonmöte klart. Kaffet uppdrucket och låg belysning eftersom kroppen är trött. Snart dags för halvtiofika. Mackan och päronet väntar i väskan.


11:55 Snabb lunch. I dag blev en enkel sallad från själplocken. Mozarellabollarna äter jag sist. Ett bröd ger lite mer mättnad när jag inte fått med en ordentlig matlåda hemifrån.

14:45 Handläggarträffen är slut. Jag fikar en snabbis. En hallonkesella, jo jag äter en sån även om den innehåller mycket socker. Lämnar fikarummet. Ljudnivån är för hög och jag har mycket att dokumentera. Tänkte försöka gå hem vid fyra. Skrivbordet är kaos.  

16:37 Middag. En stund att prata igenom dagen. Dottern åker till sin pappa. Äter inte med oss i dag. Snart dags att byta om för att instruera spinning.17:50 Ett fullbokad klass väntar på mig. Jag gör i ordning stereo och ventilation och ska köra i gång passet vid 18. Jag är pepp och hoppas deltagarna är det.19:10 Ombytt och tokigt svettig och ofräsch för ett pass Body Balance. Som deltagare. Den fina tidsdagsrutinen.

20:47 Landar i soffan efter en intensiv dag. Kvällsfika med fin mugg och lite slötittande på tv. Kroppen är behagligt mjuk efter Body Balance-passet. Ögonlocken är tunga och jag känner att det snart blir sängen. Ny dag i morgon.

Hur ser din dag ut i bilder och lite text? Visa, jag är jättenyfiken!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: