#myhometown

Där jag känner mig hemma i bland men inte alltid är ändå min hemstad. Den är vacker. Nu när sommaren kom på besök gjorde det nästan ont i bröstet att blicka ut över Bydalsfjällen och Andersön där ute i Storsjön. Nu har det vita bandet på fjällen smält bort. Det blommar av midsommarblomster i sommarhagen där vi tillbringade en stund för medhavd middag nu i eftermiddags. Kontraster mot dagarna i stugan. Vackert på sina olika sätt. Det är en ynnest att ha båda delarna även om jag trivs allra bäst på 40 kvadrat fullt av furu. Livet är lite enklare där.

Här hemma väntar livet. Ni vet räkningarna och tvättstugan. Här hemma väntar också den finaste ungen som precis börjat jobbet för sommaren. Hon som jag har så svårt att vara utan även om hon snart flyttar hemifrån.

Det var bara det jag ville säga i kväll. Ha det fint!

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: