fjället

Små nöjen som en kopp kaffe på fjället

IMG_9689

I bland är de där små nöjen de allra bästa. Som att fylla en termos med kaffe, ta med en liggunderlag och gå ett par hundra meter upp på fjället. Sätta sig i lä bakom den där stora stenen vid ledkorsningen och bara njuta av tystheten och se hur solen går ned och världen bli vinterblå. Höra någon skoter på lång håll och se ett par turåkare sakta ta sig tillbaka ned mot hotellet. När händerna börjar bli lite kalla packa i hop och gå sakta tillbaka ned igen.

IMG_9690

Fjället i solnedgång.

IMG_9688

Vy mot Oxsjön.

fjället

Kaffe smakar bäst utomhus i plastmugg.

IMG_9692

Det behövs inte så mycket så mycket mer än så för att avsluta en fin helg där jag trivs allra bäst. En helg som bestått av mycket skidor, en kväll på hotellet för att lyssna på Smågrus och fira vårt 5:e år som förlovade, soffhäng och massor av mat. En sådan där fin helg som ger energi till veckan som kommer. Februaris sista helg. Nästa gång vi åker ned är det mars. Vårvintermånad på riktigt.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

12 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: