Söndagslunk

Jag är lite dagvill. Får tänka efter vilken dag det är. Söndag säger kalendern. Trettondagsafton om jag är med på banan. Ute är det lugnt och minusgraderna är flera idag. Det har stormat i flera dagar och tempen legat på plus. Solen har tittat fram emellanåt och jag har mest legat i soffan.

Jag fick årets första förkylning efter Zwifttävlingen i torsdags. Det kändes lite segt den där timmen på cykeln. Pulsen låg och benen trötta. Jag trodde det berodde på att jag skejtat innan. Men jag tog mig igenom lagtempotävlingen och vakande med snuva dagen efter. Det brukar gå över fort och jag hoppas att det är bra i morgon. Men det är bra typiskt. Jag har tagit semester för att kunna åka lite skidor och vara ute. I stället har jag bara varit inne och trampat på mig själv nästan. Helt utan ork att få något gjort.

Hursomhelst är det söndagslunk i dag. Jag är så pass pigg att vi tar en fika på Emma Brittas. Ser på lite skidor sedan och så kanske jag har ork att färdigställa alla de där inläggen som jag påbörjat och bara ligger och väntar. Kanske kanske blir det en fin eftermiddag och någon solnedgång att fota. Vi får se.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: