Till fjälls i helgen och verkligheten i morgon

Sista helgen av semestern har passerat. En fem veckor lång semester där vi varit borta mer än hemma och till fjälls mer än i stan. Sista helgen var en av de helgerna som jag sett framemot allra mest. Att få visa vänner fina stigar i Röros och själv få cykla nya stigar i Tänndalen. Tyvärr blev det inte riktigt som planerat när två vänner inte kunde följa med. Men livet kommer i bland emellan. Men det blev en helg att minnas. Vi åkte till fjälls igen. Till Norges fjällvärld på lördagen och vår svenska i dag. Det är fint att kunna göra så när man har nära till gränsen.

Vi har ätit gott, suttit uppe på kvällarna och låtit frukosten ta tid på morgonen. Fått fjällväder, regn sol och hård vind. Jag har fått lite tröttare ben. Jag har samlat bilder och tänkt text och ska återkomma både till den fina cyklingen i Röros och den i Tänndalen i egna inlägg.

Men nu ska jag sova snart. I morgon knackar verkligheten på. Sex arbetsdagar innan jag blir sjukskriven och får nya korsband. Åtta dagar kvar att cykla mig så trött jag kan. Sedan får jag jobba hårt med min rastlöshet och oförmåga att sitta still.

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: