Tillbaka i arbete och vilodag

God kväll!

2 veckor hemma var liksom enough för min del. Egentligen skulle jag ha varit hemma 1 vecka till men jag är ändå så pass på alerten att det skulle vara fånigt att stanna hemma någon mer dag. Sen handlar det ju såklart om ekonomi. Det är kännbart att inte ha full lön.
Hade glömt hur trött man blir av förvärvsarbete. Eller hur stökigt mitt skrivbord blir direkt. Jag röjer alltid undan innan jag går hem och kanske borde jag kunna hålla det skapligt städat även under dagen. Fast ur kaos kommer det väl bara bra saker eller?


Träningsrapport? Promenad till och från jobbet och några vändor till faxrummet. Nej men helgens utsvävningar med tempo och Happyride och rulla med dottern-pass känns i kroppen och då får den vila. Vila är viktigt. Jag hade tänkt att tvätta mtb:n och polera racern. Men det stannade vid en tanke. Jag somnade när jag kom hem. Orken är inte riktigt där än. Men bättre mår jag just nu.


Var förresten och åt den godaste sushin på mycket länge i går. Samuraj i stan kan det här med rå fisk. 13 bitar senare inföll ett matkoma utan dess like. Men som jag skrev i går att när hungern kommer gäller att det att vara på hugget.

Nu har jag en halv tanke att kliva upp i ottan i morgon och göra ett besök på Fristilen. Är lite pepp på att ta tag i styrketräningen.

Tja något mer ointressant har jag inte att förtälja i dag. Det kommer snart fler svara-på-frågor-inlägg. Håll ut!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: