Vår nya godislåda på jobbet gör mig glad!

Till att börja med så får jag inget för att göra lite reklam för Gårdsbutiken på Frösön. Jag får som mina kollegor betala de få kronor grejerna kostar. Jag vill bara dela med mig av det suveräna initativ som min kollega och tillika han som driver butiken kommit med!

Vi har väl haft som på de flesta arbetsplatser en godishörna och ”minikondis”. Väl placerad vid kaffeautomaten och alltid rykande åtgång på grejerna. Sällan något mer vettigt att stoppa i sig på eftermiddagen när blodsockret fallit. Och visst har jag gått lös på den där lådan när jag inte haft mellanmål med mig. Nu har hörnan ekat tom ett bra tag och vi har undrat var godiskillen tagit vägen.

Bara frågan vad man ska välja.
I morse blev jag jätteglad när jag såg den nya lådan. Bra och vettiga saker att ta till fikat i stället för sunkiga chokladgrodor. Det som gör mig lite extra glad att det är ekologiska saker. Priset är helt okej. Det här är något som jag har saknat och räddare i nöden de gånger som jag ska träna efter jobbet och inte fått mig något mellis. Tack Stefan!

Bor du i stan gör ett besök!
 
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: