Vecka 6 – och jag är inte avundsjuk

Alltid roligt att scrolla igenom kamerarullen i jakt efter en passande bild. Pajen på bilden har inget med veckan som kommer men var god i helgen

God dag. Måndag och 8 februari. Jag var i vanlig ordning inte så konsekvent med veckan som kommer men gör ett försök till. Innan vi hugger tag i kommande vecka så har det varit en fin helg hemma i stan. Dottern hade sin nya pojkvän på besök och han charmade både mig och Hasse. Fortfarande är det ovant att se ett par killskor modell större i hallen och känna en ovan herrparfym i lägenheten. Kanske det alltid kommer att kännas så?Jag försökte att inte göra bort mig eller snarare henne. Tror det gick bra. Lyckades i alla fall pricka rätt när vi besökte 50-tals cafét Svenssons på Frösön. Därav bloggbilden.

Skidor blev det på lördagen. Ett kort men bra stakpass i det där Antikrundespåret jag och Hasse letade för någon vecka sedan. Glädjande så var det bara en omdragning av mitt tidigare favoritspår i Spikbodarna, 15 km som jag åkt så många gånger. Cykel i går som ni kunde läsa om. Ingen löpning och ingen styrka förra veckan. Så kan det vara.

Vecka 6 då?

  • I dag måndag kör jag spinning som vanligt. Både Cecilia och Hasse gästar mitt pass i kväll. Cecilia lägger in en högre växel inför vår Spanienresa i april.
  • Tisdag blir det vila och en rolig och cykelrelaterad kväll på Egons showroom i Happyridetema. (Flashigt namn det där) Återkommer med all säkerhet om det senare i veckan.
  • Onsdag ska jag möta upp en tjej i Spikbodarna som har beställt lite teknikträning av mig. Det blir superskoj. (Bara all snö inte tinar bort tills det, det är lite oroväckande varmt nu)
  • Torsdag ska jag ägna lunchen åt löpning och kvällen åt ett kortare styrkepass.
  • Fredag och Happymorningride. Veckans höjdpunkt!
  • Till helgen åker vi till stugan. Skidor blir det. Förhoppningsvis kanske skejt på fjället? Låter det vara lite öppet. Där nere är det i alla fall minusgrader både dag och natt.

Annars så är jag inte alls avundsjuk med hänvisning till rubriken. Inte det minsta över att Hasse lagt en beställning på vad som verkar vara en grym hopp- och lekhoj från Fuji. Han var över till vår samarbetspartner och gjorde en beställning. Han lyckades sälja sin tempocykel för ett tag. (Jo för tusan jag är avundsjuk, så där att jag funderar på vad jag skulle kunna sälja av, typ allt, en hand, en njure eller halva bohaget. Nä men jag tycker att det är roligt att han har hittat en fin cykel som han verkligen vill ha. Unnar honom det. På riktigt.)

Veckan i övrigt bortsett från cyklar och skidor blir som vanligt. Jobb, tvätt, städa, äta, sova och längta lite till helgen. Stuglängtan är stor. Efter tjocksockar, kaffe ur prekulatorn, bära in ved, lyssna på P4 och duscha supersnabbt eftersom varmvattenberedaren är liten. Fredag snart?

Ska ni göra något roligt i veckan?

 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: