Veckan som kommer

För precis ett år sedan. Efter kompiskampen. 20 minuters helvete på traiern. I dag blir det inget sådant.

För precis ett år sedan. Efter kompiskampen. 20 minuters helvete på traiern. I dag blir det inget sådant.

Det var längesedan som jag hade en ”veckan som kommer”. Inte alltid att jag klarar av att vara så regelbunden i det jag skriver eller det jag gör under veckorna. Äh så kan det ju vara.

Den här veckan blir lugnare jämfört med förra som gick i ett. Det var måndag och sedan helt plötsligt söndag igen. Jag var uppbokad på kvällstid hela veckan. Spinning på måndagen, soffmotering i stugan i tisdags och hem igen, spinningmöte på onsdagen och Happymekkväll på torsdagen och så stugan på fredag. Helgen har visserligen lunkat på som vanligt och gett den återhämtning som jag behövde. Nu sätter jag tänderna i v.49. Efter en lugn träningsvecka är kroppen sugen på en lite tyngre.

Jag ska också försöka att intala mig att jag faktiskt inte behöver stressa upp mig för julen riktigt ännu. Jag gillar inte julen, varken det före, under eller efter. Men den kommer varse jag vill eller inte och resten av familjen går i gång på tomtar, ljus och allt det andra.

Måndag- I kväll blir det spinning som vanligt på måndagskvällar. Passet är fullbokat sedan i går kväll. En rolig start på veckan! Kvällen kommer troligen ägnas åt att först hitta alla julsaker, sedan kämpa med att få adventsstjärnan att hänga någorlunda rätt och sedan inse att det även i år fattas fungerande lampor till ljusstaken. I kväll kommer även ett inlägg om min förbaskat (förlåt) bra löparygga från Inov8 ut. Hej löparnörden Helena.

Tisdag– Jag skulle vilja köra ett lunchpass på Fristilen. SkiErg kanske eller gymma. Får se om jag får i hop det mellan hembesök. Annars får det bli en SkiErg-kväll i stället. Tänkte prova en för mig ny intervallform, 2×5000 meter på tröskel. Kände i helgen att jag behöver komma in i stakningen igen. På bloggfronten dyker veckans tema upp. Tacktal. Svårt men jag tror jag fick till det.

Onsdag– Jag velar lite mellan att reka en ny runda för fredagens Happymorningride som jag står värd för denna vecka, eller att ta skejtskidorna och åka lite ute i Fugelsta. Deras spår ska vara något extra och nu när det pågår skidskytte på stadion är det ett bra alternativ.

Torsdag– Beroende på hur kroppen mår kan det tänkas att jag springer lite på lunchen eller kör ett pass på trainern på kvällen. Är jag för trött blir det vila.

Fredag– Happymorningride! Behöver inte säga mer än så! Längtar redan nu, mest efter frukosten. Förhoppningsvis har mina nya Schwalbe Ice Spiker Pro kommit från Rose-butiken. Kom föressten över dem billigt jämfört med andra butiker-  1200 kr. (Billigt och billigt är väl relativt men ändå)

Helgen- Stugan såklart. Cecilia följer med. Hon sa för någon vecka sedan att hon gärna ville åka lite skidor. Så jag tar med mina skejtskidor ned så barnet har något att åka på innan modern har hittat skejtpjäxor till henne. Ingen som har ett par i storlek 40 passande NIS-bindning att sälja? Hojta i sådana fall!
Jag vill gärna få till ett löppass i helgen. Sprang intervaller i går och det funkade fint. TRX-grunkan ligger alltid därnere så något sådant pass ska jag få till.  Vi ska pynta stugan också. Spela yatzy och alfapet och baka Elnas saffranskladdkaka lagom till andra advent.

Fullspäckat men ändå en lugn vecka. Vila tänker ni? Jodå det lär bli, allt är inte spikat bara för att det står här.

Har ni något roligt på gång i veckan?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: