Påskdagsskidor

Vi bytte fatbike mot skejtskidor och åkte hälften fjäll och hälften anslutningsspår idag. Trängdes lite på väg ut från högfjällspåret och hittade lä vid en gran på Ripfjället. Drack kaffe och tittade på turåkare från Jaktstugan och Fallmoran och tyckt lite synd om en herre som uppgivet släpade sina skidor efter sig på väg upp. Vi bättrade på brännan lite men frös desto mer i dag. Några moln på himlen och lite med sydvästlig vind. Men ändå galet vackert väder.

Kroppen var lite ovan att åka skidor. Det var andra passet efter Nattvasan och jag är i mer cykelläge nu. Är inte heller van att hålla i gång så länge. Å andra sidan handlar sådana här dagar mer om att njuta av att vara ute än att försöka få upp någon puls. Det handlar bara om att få röra sig sakta mak och få sol i ansiktet. Träningen kommer sedan och det kan bara bli bättre vad gäller formen.

Nu fortsätter vi solandet i den gigantiska snöhög vi har vid stugväggen. Förr om åren har vi kunnat dra dit vår bänk från stugbron och tittat på blåbärsris som tagit sig upp. Nu är det betydligt mer snö. Jag längtar också tills i morgon. Det blir fjälläventyr på fatbike tillsammans med @friluftscyklisten. Kul!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: