jobbamed

Jobba med mig

TILLSAMMANS SKAPAR VI DET DU vill ha

Jag gör text och foto på uppdrag relaterat till cykling och träning. Erbjuder dig samarbeten via bloggen och mina sociala medier. Skräddarsyr även event och aktiviteter kring cykling. Kanske vill du anlita mig föreläsare till ditt företag, arbetsplats eller klubb? Kanske vill du anlita mig för grundkurser i mountainbike eller cykelläger, eller vill få en guidad cykeltur i Östersund?

Hör av dig så pratar vi mer!

helenaenqvist.se

Bloggen är en av landets största cykebloggar.

Bloggen och dess sociala medier drivs av mig Helena Enqvist. Bloggen har funnits sedan 2007 och har en trogen läsarskara. Bloggen når ut till hela Sverige och har en köpstark målgrupp av både män och kvinnor.

Bloggens största fokus ligger på cykel men jag skriver även om skidor, friluftsliv och har en personlig touch och speglar mycket av mitt liv.

Ni kan höra mig i Cykelpodd med Elna och Helena. En podd vi vårdar ömt!

Vem är jag bakom bloggen

Jag bor i Östersund och tillbingar mycket tid i min stuga i Storhogna. Där har jag fjällen och skidspåren precis utanför dörren. Jag är en rastlös själ som oftast är på väg någonstans och älskar äventyr. Stora som små. Det bästa äventyret är oftast det som ligger precis utanför dörren. Det kan vara en ensamtur på racern, nya fjällstigar på mtb:n eller en upptäcktsfärd i vandrarkängor eller en lång skatetur på fjället.

Jag tycker om att testa mina gränser och se vad jag klarar av. Jag är i bland lite naiv med inställningen att ingenting är omöjligt och finner en stor glädje i att lära mig nya saker. Ofta hoppar jag på utmaningar utan att tänka mig för men genomför det mesta jag tar mig för. Känslan efteråt är värt allt.

Jag har levt och andats cykel sedan 2007 när jag genomförde min första Vätternrunda. Det var starten på ett stort intresse och som under senare år även mynnat ut i olika uppdrag som att leda tjejträningar och mtb-träningar i samarbete med en lokal cykelbutik. Jag älskar att få visa tjusningen i stigcykling de som precis upptäckt sporten, älskar att få dela med mig av mitt intresse och hoppas kunna inspirera till mer rörelse och cykelgläjde. Jag har även tävlat i långloppscupen på mtb och har ett SM-guld och ett SM-silver i veteranklass i mtb. Men tävling är inte allt och allra mest njuter jag av kravlösa turer tillsammans med vänner. Och så att få köra enduro och downhill.

Exempel på uppdrag jag gjort

Produktfoto

Bildleverans och en guide till en cykelbutiks produkter.

Grundkurser mountanbike

Inhyrd som ledaare till en helg Mohed för att ge två grupper om två dagar en grundkurs i mointuainbike

Lyft fram lokala pärlor

Bildleverans och skriftlig guide till den bästa cyklingen i samband med Mountainbike-SM 2018.

Jag har även till exempel skrivit för Visit Östersund i syfte att lyfta vilka möjligheter till finns för cykling i Östersund. Texterna presenterades både på webb och i broschyr.

Bortsett från cykel- och produktfotografering gillar jag landskap mycket. Framförallt naturen runt min stuga. För mig är rofyllt att packa kamera och kaffetermos och åka ut för ett par timmars fotografering. Det oavsett om jag fotar på uppdrag eller för min egen skull. 

Är du intresserad av se mer av de bilder jag ta finns portfolio och mer information på Fotograf Helena Enqvist

Nå mig via:

Helena Enqvist
Torvalla By 295
831 92 Östersund

kontakt@helenaenqvist.se

@helenaenqvist
@enqvistphotography