Guidade turer och mountainbikekurser

Grundkurser mountainbike och privat coachning

Vill du bli tryggare på cykeln och mer kontroll på stigen, slipa på din teknik och få med dig lite ny kunskap att fylla din verktygslåda med? Kanske har du och ditt kompisgäng, cykelgrupp eller din familj precis börjat cykla mountainbike eller hållit på ett tag och vill utveckla er lite? Eller letar du den perfekta presenten till någon cykelintresserad som fyller år?

Jag erbjuder kurser från nybörjare till medelgod i mindre grupper upp till sju personer eller privata lektioner. Jag finns i Östersund och Storhogna och Vemdalsskalet. Är ni en grupp om minst 5 personer kommer jag gärna till er.

Privat coachning och grundkurser är 4 timmar långa. Vi startar förmiddagen med att träna på basövningar som vi under eftermiddagen tar med oss ut på stigen för att öva vidare på. Paus för lunch är inte inräknat.

Jag skräddarsyr självklart ett upplägg om du inte hittar det som passar!

Mejla förfrågan om grundkurs och privat coachning.

I bought mountain bike in April and I am learning by doing. However, a whole sunday with guru Helena Enqvist was a real eye opener. She shared her knowledge and experience with the group and we are now training those skills to be better and to dare test more.

Lesya Kysil

Guidade mountainbiketurer

Är du nyfiken på vad Östersund med omnejd har att erbjuda i stigcyklingsväg? Vill du få de där guldkornen som du inte skulle hitta på egen hand? Kanske vill du upptäcka fina xc-stigar med inslag av skön utförscykling? Eller vill du hellre få cykla den klassiska Frösö Lång eller åka några av bergets eller Böles sköna enduroleder? Eller vill du upptäcka vad Lillsjön, Spikbodarna och Torvalla har att bjuda på i stigväg.

Jag erbjuder guidade turer på mina favoritstigar både i Östersund och runt om. Kaffetermos och fikastopp är ett givet inslag och jag syr i hop en runda efter dina önskemål.Möjligheterna är många och du kan boka en enskild eller guidning för ditt kompisgäng, familj eller cykelgrupp. Jag guidar upp till 7 personer per gång. Jag skräddarsyr efter dina önskemål. Vill du stanna över en natt eller två så hjälper jag till att förmedla boende. Mejla mig så pratar vi vidare om ett upplägg!

Har haft en riktigt härlig och lärorik dag på cykeln i dag med ett grymt gäng tjejer! Tack fantastiska Helena Enqvist. Nu ska här tränas på att våga vara lite tuffare på stigen.

Emelie

Priser

  • Grundkurs i grupp 4 timmar 950 kr inkl moms
  • Privat coachning/kur4 timmar 1500 kr inkl moms
  • Guidade turer