cykelpodden

Cykelpodd med Elna och Helena

Om kärleken till stigcykling

En podd om kärleken till stigcykling i alla former. Eller - egentligen en podd om allt möjligt som har med cykel att göra, från XCO och enduro till landsvägscykel, vinterträning, Zwift-pass och prylar men med lite extra hjärta för stigcyklandet. En podd med skratt, själ och hjärta, en Cykelpodd med Elna & Helena helt enkelt.

Hösten 2016 föddes iden till att prata cykel i poddformat tillsammans med Elna Dahlstrand. I januari 2018 var det premiär för Cykelpodd med Elna och Helena.

I fyra år har vi surrat cykel och allt som hör till. Det har varit en spännande resa i ett annat format än det skrivna ordet. Den respons vi fått under åren har fått oss att växa och kontakten mer er som lyssnar är häftig och värdefull. Vi har haft ambitionen att vara mer än en podd och planerade ett poddläger i höstas som tyvärr fick ställas in. Men vi kommer att växla upp, var så säkra!

Podden finner du på cykelpodd.se eller på de sajter där poddar finns. Vi har även en facebooksida så vill du inte missa något tryck på gilla!

Vill du stötta podden/samarbeta med oss? Skicka oss ett mejl på cykelpodd@gmail.com så diskuterar vi vidare!