Bloggsvepet

Hörrni, var tar veckorna vägen? Det känns inte som det var så längesedan jag skrev bloggsvepet. Nu är det söndag igen och när ni läser det här kör jag förhoppningsvis mig riktigt trött i Falun. Ute på Långa Lugnets bana med alla backar och fina stigar. Inlägget är tidsinställt eftersom vi planerar att åka hem i eftermiddag.
Jag går snart på semester, två veckor kvar. Planerna är inte så stora mer än att jag ska upp på stora kvällshögen, en fjälltopp som jag ringat in på min tummade karta i stugan. Jag vill också besöka de vattenfall vi har i området runt stugan och så sova lite längre på mornarna.

Så över till veckans svep

  • Anna Jansson var ute på något som jag så gärna vill göra under min semester. Att sova i vindskydd. Hon bloggade om det med superfina bilder! Så enkelt men ändå så äventyrligt. Perfekt att slippa släpa på tält men ändå få sova ute.
  • Elna skrev även i veckan som ett gick ett sånt där bra cykelinlägg. Hur du blir bättre på backar. Jag som har det som min akilleshäl sög åt mig av varenda ord. Snart så är jag bättre!
  • Daniel Rydén postade en guide till att bestiga Kebnekaise för ett tag sedan. Förutom galet vackra bilder mycket bra tips för den som ska upp på Sveriges högsta berg. Vi själva var på väg för 6-7 år sedan men dåligt väder gjorde att vi i stället valde att vandra i Jämtlandsfjällen, i regn. Drömmen om Kebne lever i allra högsta grad. För vem vill inte upp på toppar?
  • Det här är ingen blogg men jag vill ändå dela det. Min sambo är expert på att hitta roliga sidor med djur. Inte alla som jag tycker är särskilt roliga och katter har jag liksom tröttnat på. Men så delade han denna. Om riktigt komiska djurbilder. Från verkligheten. Där fotografen verkligen har hittat det där lilla extra, fångat precis i stunden. Så himla fina bilder som man ler åt! Här är dom, naturens egna komiker!
  • Veckans klipp blir en med en riktigt cool tjej. Cykla på bakhjulet ska jag banne mig lära mig i sommar. Om jag når till hennes nivå är inte troligt.
1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: