foamroller

Kruskaveln- underskattad foamroller

Jag drog på mig knäsmärtor efter Sportkullan och framförallt ganska stela muskler på höger lår. För ett tag sedan såg jag att Henrik Berg använde en kruskavel som substitut till en foamroller. Varför inte testa tänkte jag och grävde djupt i bakkådan i köket för hitta Hasses gamla kavel.

Körde under stor smärta en stund i går kväll innan jag somnade och en omgång till nu i eftermiddag. Kan säga att det gör ont. Väldigt ont och vad jag förstår ska det göra det.

Sedan bokade jag en tid hos en kiropraktor i morgoneftermiddag. Jag är nog tvungen att avstå Axa fjällmaraton men hoppet om att kunna springa Vemdalen lever kvar. Hoppet om att kunna publicera en racereport redan i dag är tyvärr dött. Jag ska äta och roa mig med bilbingo om en stund. I bland är det svårt att sätta ord på ett äventyr. Ni får vänta lite till!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

 • Filippa

  december 8, 2017 at 11:45

  Hej,
  Hittade din blogg och läser att du gillar träning och använder foamrollers. Jag har skrivit ihop en post som kanske kan vara intressant för dig och dina läsare.

  Ha en bra dag!

  Svara

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: